İlişkiye Girmek İstemeyen Karısına Kızıp Cinsel Organını Kesti - Son Dakika
Dünya

İlişkiye Girmek İstemeyen Karısına Kızıp Cinsel Organını Kesti

Hindistan'da karısının kendisiyle uzun süredir ilişkiye girmemesine isyan eden adam cinsel organını kesti.

07.12.2016 08:07  Güncelleme: 12:15

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletine bağlı bir köyde meydana gelen olayda; Ghasi Ram, adlı adam eve sarhoş gelerek karısı Manjhri Devi ile ilişkiye girmek istediğini söyledi. Karısının teklife olumsuz cevap vermesi üzerine üç çocuk babası adam öfkelenerek mutfağa koştu. Mutfaktan aldığı bıçakla cinsel organını kesip atan adam daha sonra yere yığıldı.

"KARIMLA YILLARDIR HİÇ İLİŞKİYE GİRMEDİK"

Kocasının kanlar içinde yere yığılmasına şahit olan Manjhri, panik içinde bağırarak komşularından yardı istedi. Ghasi'nin durumunu gören komşuları, ilk tıbbi müdahaleyi yapması için yerel bir doktoru çağırdı. Tedavisi yapıldıktan sonra yerel basına konuşan Ghasi Ram: "Hüsrana uğramıştım. Karımla yıllardır hiç cinsel ilişkiye girmedik. Yakınıma oturmuyor ve sürekli taleplerimi reddediyor." sözlerini dile getirdi.

KADIN EVE SÜREKLİ SARHOŞ GELEN KOCASINI SUÇLADI

Çiftin 18 yıldır evli olduğu, bu evlilikten biri kız ikisi erkek toplam üç çocuk sahibi oldukları açıklandı. Kocasının iddialarını zırva olarak niteleyen Manjhri: "Eve her gece sarhoş gelirdi, asla beni dinlemez ve bana ilgi göstermezdi. Sarhoş olduğu için ona 'hayır' dedim. Hiçbir şey yapmadığım halde şimdi bütün her şey için beni suçluyor. O aklını kaçırdı." sözleriyle kendini savundu.

Sıra dışı olay sonrasında polise resmi bir şikayette bulunulmadığı açıklandı. Ghasi Ram'in tedavisi sonrasında cinsel organının yerine dikilip dikilmediği netlik kazanmadı.

İlişkiye Girmek İstemeyen Karısına Kızıp Cinsel Organını Kesti

Son Dakika Dünya İlişkiye Girmek İstemeyen Karısına Kızıp Cinsel Organını Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement