Araba Binaya Saplanmıştı! İlginç Kazanın Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Dünya

Araba Binaya Saplanmıştı! İlginç Kazanın Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde kaza yaparak bir binanın 2. katına saplanan aracın fotoğrafı büyük ilgi çekmişti. ABD'de yaşanan o kazanın video görüntüleri de ortaya çıktı.

17.01.2018 14:19

ABD'nin Kalifornia eyaletinde gerçekleşen bir kazadan sonra çekilen fotoğrafta, aracın bir binanın 2. kat duvarına saplanıp orada kaldığı görülüyordu. Büyük yankı uyandıran fotoğraf, "Bu araba oraya nasıl çıktı" sorusunu da gündeme getirmişti.

KONTROLÜNÜ KAYBEDİP DUVARA SAPLANDI

Sürücünün yaralı olarak kutartıldığı kazanaın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Videoda aracın, kontrolünü kaybettikten sonra o hızla banketten sekip 2. katın duvarına saplandığı görüldü.

Araba Binaya Saplanmıştı! İlginç Kazanın Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Araba Binaya Saplanmıştı! İlginç Kazanın Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Sıradan: Şirketin arabasıyla eve geldiğimde ben.... 9 1 Yanıtla
  • fethiyeli...: gaz dan benzine geçmiş araba... 5 1 Yanıtla
  • BU ARACI ARKADAN BİRİ TAŞIYOR: BULDUM!!!? ŞEYTAN IN İŞİ BU KESİN.. 2 3 Yanıtla
  • rakko: helal sana rallici 1 1 Yanıtla
  • HANLI: Son zamanlarda ülkemizde bir domuz eti reklamı başlamış gidiyor. Ben rusyada yaşayan bir insan olarak domuz etinin insanlar tarafından az yendiğini görüyorum. Öncelikle kollestrolu bol olan vede etin içinde tenya barındıran sağlıksız bir et türüdür. Yaşayan bir canlı olarak eşini diğer erkek türünden kıskanmayan tek canlıdır. Çok yiyen insanlardada bunun etkisi görülmüştür. Dini olarakta yasaklanmasının sebebi kendi pisliğini yiyen pis bir havyandır. Burada domuzda domuz diyen arkadaşlar bir araştırsın üzerine kola döküldüğü zaman kurtlar nasıl etin içinden çıkıyor görsünler you tube de. Sonra baksınlar yenirmi yenilmezmi? Özenti olmasınlar. Araba işindede kopil gerizekalı amerikalılar kafaları güzel bir rampa kurmuşlardır sırf arkadaşları bu videoyu çeksinler diye inandırıcı değil hiçbirşeye maruz kalmadan en küçük araba bu kadar havalanmaz 0 0 Yanıtla

Advertisement