Piyasalarda koronavirüs paniği: Avrupa borsaları güne sert düşüşle başladı - Son Dakika
Dünya

Piyasalarda koronavirüs paniği: Avrupa borsaları güne sert düşüşle başladı

Piyasalarda koronavirüs paniği: Avrupa borsaları güne sert düşüşle başladı

Piyasalarda koronavirüs paniği sürüyor. Asya borsalarının ardından Avrupa borsaları da güne sert düşüşle başladı

28.02.2020 12:20

Avrupa borsaları cuma günü seanslarını, Asya piyasalarının etkisiyle sert düşüşle açtı. Uzmanlara göre, yatırımcılar, koronavirüs salgınının ekonomiye etkisiyle ilgili en kötü senaryoya hazırlanıyor.

En sert düşüş %3,85 ile Francfort borsasında yaşandı. Emden Research uzmanlarından Timo Emden, Dax'taki düşüşü "kontrol dışı çakılma" olarak tanımladı. Emden, yatırımcının dikkatinin tamamen koronavirüs salgınında olduğunun altını çiziyor.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Piyasalarda koronavirüs paniği: Avrupa borsaları güne sert düşüşle başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement