Reşit Olmayan Kızla İlişkiye Giren Polislere Soruşturma Açıldı! - Son Dakika
Dünya

Reşit Olmayan Kızla İlişkiye Giren Polislere Soruşturma Açıldı!

ABD Oakland'da yaşanan olayda, Celeste Guap isimli genç kadının sosyal medya üzerinden yaptığı itiraflar, bir karakol dolusu polisin başını yaktı!

14.05.2016 15:16

ABD Oakland'da yaşanan olayda, Celeste Guap isimli genç kadının sosyal medya üzerinden yaptığı itiraflar, bir karakol dolusu polisin başını yaktı! Başlatılan soruşturmada bazı polisler idari izne ayrıldı. Üstelik polislerden biri de Guap'ın reşit olmadığını bildiği halde genç kadınla cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti, kendisi hakkında reşit olmayan birisinin ırzına geçme suçundan soruşturma açıldı.

Soruşturmanın tüm ciddiyeti ile devam ettiğini belirten yetkililer, diğer polislerin de soruşturmanın ilk aşamasında Guap'ın reşit olmadığını bilmedikleri konusunda yalan söylediklerini itiraf ettiklerini söyledi.

Şu anda 19 yaşlarında olduğu tahmin edilen Guap ise yaşadıklarını anlatırken, o zamanlar henüz 16 yaşında olduğunu itiraf etti. Polislerle reşit değilken cinsel ilişkiye girmesinin kendine bir zararı dokunmadığını ve işinden olan polis memuruna da üzüldüğünü söyleyen genç kız sosyal medyayı salladı.

Reşit Olmayan Kızla İlişkiye Giren Polislere Soruşturma Açıldı!
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Reşit Olmayan Kızla İlişkiye Giren Polislere Soruşturma Açıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement