Rüşvet isteyen polisler, işkence sırasında cinayet işledi! O anlar güvenlik kamerasına kaydedildi - Son Dakika
Dünya

Rüşvet isteyen polisler, işkence sırasında cinayet işledi! O anlar güvenlik kamerasına kaydedildi

Tayland'da bir genç uyuşturucu sattığı gerekçesiyle tutuklanıp polis merkezine götürüldü. Sorgusu sırasında polisin istediği rüşveti vermeyi kabul eden genç, daha sonra iki katına çıkan fiyatta pazarlık yaptı. Polisler, genci yüksek miktara ikna etmek için kafasına poşet geçirip korkutmak istedi. Uygulanan şiddet sonucu hastaneye kaldırılan genç hayatını kaybetti.

26.08.2021 15:27  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tayland'ın Nakhon Sawan şehrinde yaşanan olayda, 24 yaşındaki Jirapong Thanapat isimli adam, kız arkadaşı ile beraber uyuşturucu sattığı gerekçesi ile polis tarafından gözaltına alındı. Genç adam ifadesini alan polislerin, rüşvet karşılığında kendisini serbest bırakabileceklerini teklif etmesi üzerine yaklaşık 22,000 dolar verebileceğini söyledi. Bu miktarı önce kabul eden polisler, daha sonra karar değiştirerek tutarın iki katına çıkması için Jirapong'un kafasına plastik poşet geçirerek işkence yaptı.

Rüşvet isteyen polisler işkence sırasında cinayet işledi! O anlar güvenlik kamerasına kaydedildi

PLASTİK POŞETLE BOĞMUŞLAR

5 Ağustos tarihinde meydana gelen olay, güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasıyla açıklığa kavuştu. Jirapong'un kafasına geçirilen plastik poşetler sonucu nefessiz kalarak fenalaştığı, olay yerinde yapılan müdehalenin işe yaramaması sonucunda da ambulans çağırıldığı anlaşıldı. Hastaneye kaldırılan Jirapong bir gün sonra hayatını kaybetti.

Rüşvet isteyen polisler işkence sırasında cinayet işledi! O anlar güvenlik kamerasına kaydedildi

KİMSEYE ANLATMAMASI ŞARTIYLA SERBEST BIRAKMIŞLAR

Olaya karışan polislerden biri olan Joe Ferrari, verdiği ifade de Jirapong'un kız arkadaşını olayı kimseye anlatmaması şartı ile serbest bıraktıklarını söyledi. Fakat açılan soruşturma kapsamında savcılığın polis merkezinin güvenlik kamerası görüntülerini istemesi üzerine tüm gerçekler ortaya çıktı.

Olayla ilgisi olduğu tespit edilen toplam dört polis memuru tutuklanırken, kaçan üç polisin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Rüşvet isteyen polisler, işkence sırasında cinayet işledi! O anlar güvenlik kamerasına kaydedildi

Son Dakika Dünya Rüşvet isteyen polisler, işkence sırasında cinayet işledi! O anlar güvenlik kamerasına kaydedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement