Tika'dan Kazakistanlı Engellilelere Yardım - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Tika'dan Kazakistanlı Engellilelere Yardım

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Tika\'dan Kazakistanlı Engellilelere Yardım

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kazakistan'da faaliyet gösteren SEMEY zihinsel engelliler derneğine servis aracı hibe etti.
Program öncesinde Er'e, TİKA Astana Şubesi tarafından, ajansın bölgedeki faaliyetlerine...

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kazakistan'da faaliyet gösteren SEMEY zihinsel engelliler derneğine servis aracı hibe etti.

Program öncesinde Er'e, TİKA Astana Şubesi tarafından, ajansın bölgedeki faaliyetlerine ilişkin bir sunum yapıldı. Programa TİKA Başkan Yardımcısı Er'in yanı sıra, TİKA Orta Asya ve Kafkaslar Dairesi Başkanı Dr. Ali Özgün Öztürk, TİKA Kazakistan Sorumlusu Suna Çolakoğlu da katıldı.

Sunumun ardından TİKA ile SEMEY derneği arasında hibe anlaşması imzalandı. İmza töreninden sonra Er, dernek yetkilisine hizmet aracının anahtarını teslim etti. - ASTANA

Kaynak: İHA