'Trump, Zarrab davasının düşürülmesi için Adalet Bakanına baskı yaptı' - Son Dakika
Son Dakika Logo

'Trump, Zarrab davasının düşürülmesi için Adalet Bakanına baskı yaptı'

10.10.2019 10:06

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın 2017 yılında ülkede yürütülen Reza Zarrab davasının düşürülmesi yönünde Adalet Bakanlığını ikna etmeye çalıştığı, bunun için Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'a da baskı yaptığı öne sürüldü

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın 2017 yılında ülkede yürütülen Reza Zarrab davasının düşürülmesi yönünde Adalet Bakanlığını ikna etmeye çalıştığı, bunun için Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'a da baskı yaptığı öne sürüldü.

Amerikan yayın kuruluşu Bloomberg'in haberine göre Tillerson, Trump'ın baskılarına karşı çıkarak bunun soruşturmaya müdahale teşkil edeceğini savundu. Başkanın talebini dile getirdiği toplantıda bulunan diğer katılımcılarsa Trump'ın bu isteği karşısında şaşırdı.

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya 'Trump, Zarrab davasının düşürülmesi için Adalet Bakanına baskı yaptı' - Son Dakika


Advertisement