Karısı da Yanındaydı! Uçakta Yan Koltuğunda Uyuyan Kadını Taciz Etti - Son Dakika
Dünya

Karısı da Yanındaydı! Uçakta Yan Koltuğunda Uyuyan Kadını Taciz Etti

ABD'de Las Vegas-Detroit seferi yapmakta olan Spirit Airlines uçağındaki erkek yolcu, yanındaki koltukta uyuyan kadını taciz ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

05.01.2018 12:59  Güncelleme: 13:33

34 yaşındaki Prabhu Ramamoorthy, bir gece uçuşu sırasında yan koltuğunda oturmakta olan kadını uyurken taciz ettiği gerekçesiyle havalimanına inişte tutuklandı.

EŞİ DE YANINDA OTURUYORDU

ABD'de geçici bir vize ile yaşamakta olan Hint vatandaşı Ramaamoorthy, 3 Ocak'ta Las Vegas'tan kalkıp Detroit'e iniş yapan uçakta yanında oturmakta olan 22 yaşındaki kadını, kendi eşi de diğer yanında oturmaktayken taciz etti.

"UYANDIĞIMDA ELİ PANTOLONUMUN İÇİNDEYDİ"

Taciz kurbanı kadın güvenlik güçlerine, uyandığında pantalonu ve gömleğinin düğmelerinin açık olduğunu ve adamın ellerinin pantalonunun içinde olduğunu söyledi.

İNİŞTE TUTUKLANDI

Federal Savcı Amanda Jawad, Ramamoorthy'nin kurban uyandığında tacize son verdiğini ve kadının uçuş görevlilerine olayı bildirdiğini ve resmi şikayette bulunduğunu aktardı. Uçuş görevlileri kadını uçağın arka kısmında tutarak kendisine yeni bir koltuk önerdi ve tacizle suçlanan Ramamoorthy Michigan'da havalimanına inişte tutuklandı.

Karısı da Yanındaydı! Uçakta Yan Koltuğunda Uyuyan Kadını Taciz Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Karısı da Yanındaydı! Uçakta Yan Koltuğunda Uyuyan Kadını Taciz Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • GEO : Nasıl bir uykuymuş bu adam gömleğin düğmeyi açmış hadi gömlek bol pantolonu açmış hadi oda kumaş farzedelim... Adam elini vücuduna hatta özel bölgene değdir(miş) fark etmemişsin de kendine gelince mi olayın farkına vardın palavra .! 16 2 Yanıtla
    Hırsız Yaviz'a cevap : Adam senin gibi çalmıyor teneke habere yorum yapıyor yorum yapmaya açık her haber eleştirilir senin gibi ezik bir kullanıcı adı ile sadece taciz haberine de bakmıyor yoruma açık her haberde yorumu var boş boş konuşma istersen 0 0
  • Rasim: Kadınlar limon gibi.. baktıkça ağzım sulanıyor,, yedikçe miğdem bulanıyor.. 4 13 Yanıtla
  • behçet: ah libido ah neler yaşatıyorsun 2 2 Yanıtla
  • Başar: Kadın sigara da içmiş mi 2 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: yandı keten helva...değer mi salak bir anlık zevk için onca yıl yatacaksın..sabret evine varınca karının neresine ellersen elle hepsi aynı .. 0 0 Yanıtla
  • Yakari : Uykuda şeytan kız gelmiş sanırım :))) 0 0 Yanıtla
  • IBO: O Adamin Eli kirila Inshallah 0 0 Yanıtla

Advertisement