Uyuşturucu karteli liderinin cansız bedeni, şehir meydanındaki parkta poşete sarılı halde bulundu - Son Dakika
Dünya

Uyuşturucu karteli liderinin cansız bedeni, şehir meydanındaki parkta poşete sarılı halde bulundu

Meksika'nın Jalisco eyaletinde bulunan Tlaquepaque şehrinin merkezindeki parkta geçen haftalarda bir cansız beden bulundu. Banka oturtulmuş cansız bedenin siyah bir poşetle sıkıca sarılmış olduğu ve üzerine bıçakla saplanmış notlar olduğu görüldü. Notlardan birinde 'hain El Cholo' yazdığı belirtildi. Carlos "El Cholo" Enrique Sanchez'in uyuşturucu karteli olduğu biliniyor.

24.03.2021 23:38  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meksika'da şehir meydanındaki parkta, üzerine bıçakla saplanmış notlar bulunan, poşete sarılı bir cansız beden bulundu.

Cansız bedenin eskiden ülkenin en güçlü kartelinin üst düzey üyesi olan ancak daha sonra ayrılarak kendi grubunu kuran 'El Cholo'ya ait olduğu tahmin ediliyor.

'HAİN EL CHOLO' NOTU

New York Post'un bildirdiğine göre polis cansız bedenin üstüne bıçaklarla tutturulmuş iki not buldu. Notlardan birinde "hain El Cholo" yazdığı belirtildi. İddialara göre, El Cholo işkence edilerek öldürülmüş.

POLİS DE ONU İŞARET ETTİ

Jalisco başsavcısı Gerardo Octavio Solis Gomez, "Bu materyal, bir organize suç örgütü tarafından devleti istikrarsızlaştırmak için planlanmış stratejinin varlığını doğruluyor. Her şey cansız bedenin 'El Cholo' lakaplı Carlos Sanchez Martinez'e ait olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Uyuşturucu karteli, şehir meydanındaki parkta poşete sarılı halde bulundu
Uyuşturucu karteli liderinin cansız bedeni, şehir meydanındaki parkta poşete sarılı halde bulundu

Son Dakika Dünya Uyuşturucu karteli liderinin cansız bedeni, şehir meydanındaki parkta poşete sarılı halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • BRT: darısı tüm aynılarının başına 18 0 Yanıtla
  • Candan: Tümünün sonu böyle olsun inşaallah..Yüce Rabbim... 15 0 Yanıtla
  • Babür Yıldırım: Bu EL CHOLO denen adam eskiden CJNG kartelinde yüksek konumdaydı CJNG kartelinin lideri EL MENCHO nun sağ koluydu ve bu EL CHOLO bu kartelden ayrılıp NP diye kartel kurdu kendine ve eski karteline rakip oldu,bunun üzerine CJNG kartelinin şefi EL MENCHO bu EL CHOLO yu hain ilan etti ve adamlarına ne pahasına olursa olsun EL CHOLO nun yakalanması emrini verdi,sonunda yakalattı ve sorguya çektikten sonra ağır işkence ederek öldürttü, morg daki resimlerine baktım ağır işkence etmişler 0 0 Yanıtla

Advertisement