Volkan Demirel: 'Bu Maç Bizi Şampiyon Yapacak' - Son Dakika
Dünya

Volkan Demirel: 'Bu Maç Bizi Şampiyon Yapacak'

Volkan Demirel: \'Bu Maç Bizi Şampiyon Yapacak\'

Fenerbahçe'nin Osmanlı ile berabere kaldığı maçın ardından Sarı-Lacivertli futbolculara ilk darbeyi Sarı- Lacivertli taraftarlar indirmişti.

05.04.2016 10:47

Fenerbahçe'nin Osmanlı ile berabere kaldığı maçın ardından Sarı-Lacivertli futbolculara ilk darbeyi Sarı- Lacivertli taraftarlar indirmişti. Oynanan futbol ve alınan skor nedeniyle takıma tepki gösteren Saracoğlu tribünleri önce oyuncuları ıslıklamış daha sonra da kinayeli bir şekilde "Helal olsun size!" tezahüratı yapmıştı…

MAÇ SONU 'YILDIRIM' RÜZGARI!

Maç sonu Kadıköy'deki görüntü ise takımın yaşadığı moral bozukluğunu çok net bir şekilde anlatıyor, puan kaybı nedeniyle gözleri dolan Mehmet Topal'ı rakip futbolcu Mehmet Güven teselli ediyordu. Bunun üzerine soyunma odasına giden başkan Aziz Yıldırım, yıkılan Sarı- Lacivertli oyuncularıyla konuşarak, bir dizi uyarılarda bulundu.

KAPTANLAR GÖREV BAŞINA

Futbolcuları kendilerine çeki düzen vermeleri konusunda uyaran başkan Yıldırım, ardından takım kaptanlarıyla bir görüşme yaptı. Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'a konuşan başkan Yıldırım, bu isimlerden şampiyonluk yolunda takımı toparlamalarını istedi ve zorlu süreçte daha fazla sorumluluk almalarını gerektiğini ifade etti.

Başkan Aziz Yıldırım toparladı!

'KAFANIZI DAĞITIN ÖYLE GELİN'

Gerek Osmanlı beraberliği gerekse Aziz Yıldırım'ın uyarılarının ardından soyunma odasında oluşan negatif havayı Volkan dağıttı. Başkanın ayrılmasından sonra takıma seslenen kaptan Demirel, "Ayağa kalkın. Kendinize gelin. Biz şampiyon olacağız. Hem de bu maç bizi şampiyon yapacak. Bu bir dönüm noktası olacak. Herkes yarın bu maçı unutsun. İyice kafasını dağıtsın ve Samandıra'ya öyle gelsin" ifadelerini kullandı. (Habertürk)

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Volkan Demirel: 'Bu Maç Bizi Şampiyon Yapacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement