Yunanistan'daki yangın nedeniyle kapanmıştı: İpsala Sınır Kapısı yeniden açıldı - Son Dakika
Dünya

Yunanistan'daki yangın nedeniyle kapanmıştı: İpsala Sınır Kapısı yeniden açıldı

Edirne Valiliği, Yunanistan'a açılan İpsala'da Sınır Kapısı'nda giriş ve çıkışların kontrolü olarak yeniden başladığını duyurdu. Ayrıca Yunanistan'daki yangın nedeniyle sürücülerin yolarda yaşanan risk nedeniyle daha dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

21.08.2023 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan'daki yangın nedeniyle kapanmıştı: İpsala Sınır Kapısı yeniden açıldı

EDİRNE Edirne Valiliği, Yunanistan'a açılan İpsala'da Sınır Kapısı'nda giriş ve çıkışların kontrolü olarak yeniden başladığını duyurdu.

Edirne Valiliği'nden yapılan açıklamada İpsala Sınır Kapısı'ndan giriş ve çıkışların kontrollü şekilde yapıldığı açıklandı. Ayrıca Yunanistan'daki yangın nedeniyle sürücülerin yolarda yaşanan risk nedeniyle daha dikkatli olması gerektiğini vurgulandı. Valilik açıklamasında, "Yapılan görüşmelerde, Yunanistan'da yangınların devam ettiği, İpsala Sınır Kapımızla bağlantılı Otobanın ulaşıma kapalı olduğu, yan yollarla ulaşımın sağlanabileceği ancak yan yolların tekrardan kapanma riskinin devam ettiği bilgisi alınmıştır. Bu nedenle, İpsala Sınır Kapımızdan giriş ve çıkışlar kontrollü bir şekilde yapılabilmektedir" ifadeleri yer verildi.

Yunanistan\'daki yangın nedeniyle kapanmıştı: İpsala Sınır Kapısı yeniden açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Yunanistan'daki yangın nedeniyle kapanmıştı: İpsala Sınır Kapısı yeniden açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement