Aydın'ın İlk Yaşam Merkezi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Aydın'ın İlk Yaşam Merkezi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Aydın\'ın İlk Yaşam Merkezi

Aydın Belediyesi'nin Mülkiyetindeki Yedieylül Mahallesi'ndeki Bir Kahvehane Restore Edilerek Yaşam Merkezine Dönüştürüldü ve Hizmete Açıldı.

Aydın Belediyesi’nin mülkiyetindeki Yedieylül Mahallesi’ndeki bir kahvehane restore edilerek yaşam merkezine dönüştürüldü ve hizmete açıldı.

AYDIN Belediyesi, mülkiyeti kendisiniinin olan, Yedieylül Mahallesi’ndeki bir kahvehaneyi, restore ederek yaşam merkezine dönüştürüp hizmete açtı. Merkezde, spor ve kültür etkinlikleriyle eğitim seminerleri düzenlenecek.

Başkan CHP’li Özlem Çerçioğlu, “Burasını sadece kahvehane olarak düşünmeyin. Bayramdan sonra 08.30-09.30 saatleri arasında beden eğitimi öğretmeni eşliğinde erkekli ve kadınlı kültür fizik hareketleri yapacağız. İlk gün ben de katılacağım. Herkesi eşofmanlarıyla davet ediyorum” dedi.

Bağışa çağrı

Merkezde, vatandaşlardan yılbaşına kadar çay, kahve ücreti alınmayacağını ifade eden Çerçioğlu, “Aynı zamanda buraya yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere camdan bağış kutusu koyduk. Herkes gönlünden ne koparsa atsın. Bir lokma ekmek parasına muhtaç insanlar var. Bu kumbarada biriken paraları sokakta yaşayan çocuklarımız için harcayacağız. Bir-iki TL’den bir şey olmaz demeyin. İnanın bana damlaya damlaya göl oluyor” diye konuştu.

Mahalle sakinlerinin isteği üzerine her hafta merkeze geleceğini söyleyen Çerçioğlu, bayramdan sonra ayda bir kez mahallelerde kadınlarla birlikte sabah sporu yapacağını ve sosyal ve toplumsal sorunları tartışacağını kaydetti. Çerçioğlu, açılışa katılanlara kartvizitini dağıttı.

Kaynak: DHA