Bozkurt, Geleceğin Yöneticileriyle Buluştu - Son Dakika
Eğitim

Bozkurt, Geleceğin Yöneticileriyle Buluştu

Bozkurt, Geleceğin Yöneticileriyle Buluştu

Final Dershaneleri Bölge Müdürü Ramazan Bozkurt, TGK'nın düzenlediği eğitim seminerinde gençlere yönelik anlamlı tavsiyelerde bulundu.

05.02.2014 10:48

TGK'nın konuğu Ramazan Bozkurt oldu.
Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Batman İl Başkanlığı 15 günde bir "Bugünün yöneticileriyle geleceğin yöneticileri buluşuyor" toplantıları düzenliyor.
TGK Batman İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; proje kapsamında 15 günde bir ili temsil eden yöneticilerin gençlerle buluşup temsil ettikleri kurumu tanıtıp, yapmış oldukları hizmetler hakkında bilgi verip, halktan biri olarak hangi aşamalardan geçip o konuma nasıl geldiklerini gençlere rol model olup tecrübelerini paylaşacakları ifade edildi. TGK'nın konuğu olan Final Dershaneleri Bölge Müdürü Ramazan Bozkurt, zamanın çok kıymetli olduğunun gençlerin zamanını boşa tüketmemesini ve mümkün olduğunca gençlerin enerjilerini kahve köşelerinde ya da oyun salonlarında değil de daha çok geleceği için yatırımların yapmasını söyledi. Her bireyin bir değerinin olduğu gibi toplumların da kendilerine has değerlerinin olduğunu, o değerlerin yozlaştırılmaması için gençlere büyük sorumluluk düştüğünü belirten Bozkurt, ideolojik çatışmalardan uzak durulması gerektiğini, insanlara; insan olduğundan dolayı değer verilmesi gerektiğini en büyük ideolojik değerin insanlık ideolojisi olduğunu söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Bozkurt, Geleceğin Yöneticileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement