"Çocukların Gezip Oynamaya Hakları Var" - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

"Çocukların Gezip Oynamaya Hakları Var"

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
"Çocukların Gezip Oynamaya Hakları Var"

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren; İlköğretim Öğrencilerine Çok Ödev Verildiğini, Gezip Oynamaya da Hakları Olduğunu Belirtti.

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren; ilköğretim öğrencilerine çok ödev verildiğini, gezip oynamaya da hakları olduğunu belirtti.

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, “İlköğretim okulu öğrencilerine çok fazla ev ödevi veriliyor, çocukların gezip oynamaya hakları var” dedi.

Marmaris'e toplantı ve inceleme amacıyla gelen Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürü Prof. Dr. Yüksel Özden, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'i evinde ziyaret etti.

Özden, Milli Eğitim Bakanlığının son iki yıldır uyguladığı yenilenen ilköğretim programları hakkında Evren'e bilgi vererek, uyguladıkları programın başarılı olduğunu söyledi.

Öğrencilere çok fazla ödev verildiğini belirten Kenan Evren, “Çocuklara o kadar çok ödev veriliyor ki sabahlara kadar ders çalışıyorlar. Bir an önce bu kadar çok ödev verilmesini durdurmanız lazım. Çocukların gezip oynamaya hakları var” dedi.

Evren, öğrencilerin ezbercilikten kurtarılması gerektiğini belirtti.

Kaynak: DHA