Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Öğrencilere Yaz Eğitim Kampı Düzenliyor - Son Dakika
Eğitim

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Öğrencilere Yaz Eğitim Kampı Düzenliyor

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Öğrencilere Yaz Eğitim Kampı Düzenliyor

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, öğrencilere yönelik yaz eğitim kampı düzenliyor. Eylül ayına kadar devam edecek kamp, öğrencilerin haftanın 7 günü atölyelerde eğitim almasını ve yeteneklerini geliştirmesini sağlayacak. Kampta öğrenciler, branş derslerden teorik eğitim alırken, uygulamalı eğitimlerden de faydalanabilecekler. Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, yaz okulunun çocukların bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirmelerine, eğlenerek öğrenmelerine ve yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirmelerine olanak sağladığını belirtti.

05.07.2023 13:55

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, öğrencilere yönelik yaz eğitim kampı düzenledi.

Kayapınar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, eylül ayına kadar devam edecek eğitim kampında, öğrenciler haftanın 7 günü 08.00 ile 17.00 saatleri arasında atölyelerde eğitimlerini sürdürecek ve yeteneklerini geliştirecek.

Kampta öğrenciler, branş derslerden teorik eğitim alırken, uygulamalı eğitimlerden faydalanabilecekler.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, "Yaz okulumuzda çocuklarımızın bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda kendini geliştirmesi, eğlenerek öğrenmesi ve yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirmesine olanak sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Öğrencilere Yaz Eğitim Kampı Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ersan Yasar: Gerçektende ihtiyaç olan bir şeydir pratikte vapılırsa enazında işsizligin önüne geçmiş olur tercübeli de olurlar diye düşünüyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement