Hisarcık'ta Emekliye Ayrılan İmam Hatip Okulu Müdürü İbrahim Sezer İçin Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Eğitim

Hisarcık'ta Emekliye Ayrılan İmam Hatip Okulu Müdürü İbrahim Sezer İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Hisarcık\'ta Emekliye Ayrılan İmam Hatip Okulu Müdürü İbrahim Sezer İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü görevlerini yürüten İbrahim Sezer, 34 yıllık hizmet süresi sonunda emekliye ayrıldı. Kendisi için düzenlenen veda yemeğine, Kaymakam İsmail Tosun, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, okul idarecileri ve çalışma arkadaşları katıldı. Sezer, milli eğitim camiasına verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edildi ve plaket ile hediye takdim edildi. Sezer, 11 yıllık süre zarfında çalışma fırsatı bulduğu Hisarcık'ta görev yaptığı için memnuniyetini dile getirerek, herkese teşekkür etti.

16.06.2023 11:42

Hisarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü görevlerini yürüten mesleğinin 34. yılında emekliye ayrılan başarılı Müdür İbrahim Sezer için veda yemeği düzenlendi.

Milli eğitim camiasının değişik kademelerinde başarılı hizmetler veren 34 yıllık hizmet süresi içerisinde 2 maaş ödül, 3 takdir, 4 teşekkür ve 3 başarı belgesi ile ödüllendirilen Müdür İbrahim Sezer, emekliye ayrılması dolayısıyla Esire Termal Tesisleri Restoranında verilen veda yemeğiyle yeni yaşamına uğurlandı.

Müdür Sezer'in veda yemeğine, Kaymakam İsmail Tosun, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, okul idarecileri ve çalışma arkadaşları katıldı.

Milli Eğitim camiasına verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilen Sezer'e, Kaymakam İsmail Tosun, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci tarafından plaket ve hediye takdim edildi.

Kendisi için düzenlenen veda yemeğine katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Müdür İbrahim Sezer," 34 yıllık meslek hayatımın önem verdiğim ve memleketim dediğim Hisarcık'ta görev yaptığım 11 yıllık süre zarfında çalışma fırsatı bulduğum daire amirlerime, meslektaşlarım ve tüm Hisarcık halkına çok teşekkür ederim. Hakkım varsa helal olsun, hakkınız varsa helal ediniz" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Hisarcık'ta Emekliye Ayrılan İmam Hatip Okulu Müdürü İbrahim Sezer İçin Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement