Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Personeline Afet ve Acil Durum Eğitimi Verildi - Son Dakika
Eğitim

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Personeline Afet ve Acil Durum Eğitimi Verildi

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Personeline Afet ve Acil Durum Eğitimi Verildi

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge personeline, afet ve acil durumlarda hazırlık seviyesini artırmak amacıyla Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde (AFAD) teorik ve uygulamalı eğitim verildi. Eğitimde, afet öncesi alınabilecek önlemler, afet esnasında ve sonrasında dikkat edilmesi gereken temel hususlar ve hazırlıklar hakkında farkındalık sağlandı. 'Hafif Arama Kurtarma' eğitimleri teorik ve uygulamalı olarak 3 gün boyunca gerçekleştirildi.

26.09.2023 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge personeline yönelik afet ve acil durumlarda hazırlık seviyesini artırmak amacıyla Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde (AFAD) teorik ve uygulamalı eğitimi verildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge personeline yönelik afet ve acil durumlarda hazırlık seviyesini artırmak amacıyla, AFAD'ın Sapanca Kırkpınar'da bulunan eğitim alanında afetler öncesinde alınabilecek önlemler, afet esnasında ve sonrasında dikkat edilmesi gereken temel hususlar ve hazırlıklar hakkında farkındalık eğitimi verildi. 'Hafif Arama Kurtarma' eğitimleri teorik ve uygulamalı şekilde 3 gün sürdü. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Personeline Afet ve Acil Durum Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement