MEB'te Yeni Dönem - Son Dakika
Eğitim

MEB'te Yeni Dönem

MEB\'te Yeni Dönem

Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Hülya Ertürk Koç, yeni bir iletişim modeli oluşturmak amacıyla Batman'a geldi.

18.01.2014 14:18

Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Hülya Ertürk Koç, ortaöğretim okulları ile bakanlık arasında yeni bir iletişim modeli oluşturmak amacıyla Batman'a geldi.

Yeni dönemde, ortaöğretimler Bakanlıkla yeni bir iletişim yöntemi kullanacak.
Milli Eğitim Bakanlığı'nda başlayan yeniden yapılanma kapsamında ortaöğretimlerin sorunlarına daha hızlı çözümler üretebilmek amacıyla yapılan çalışmalar Batman'da devam ediyor. Bu amaçla ilimize gelerek bir dizi çalışma gerçekleştiren MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Hülya Öztürk Koç, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa'yla birlikte ilimiz genelindeki 23 lisenin müdürüyle bir araya geldi.Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa'nın açılış konuşmasının ardından Orta Öğretin Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Hülya Ertürk Koç da kısa bir konuşma yaptı. Ertürk Koç, "Öncelikle böyle güzel bir ortam hazırlayan Sayın Akboğa'ya teşekkür ediyorum. Genel Müdürlüğümüzün taşra teşkilatlarına yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında Batman'dayız. Bakanlığımızın yeniden yapılanmasının ardından bu yana iki yıl geçti, tabi başta ortaya çıkan sorunlar bu süreç içinde azaldı. Bu çalışmalarımızda kafamızdaki soru işaretlerine cevap bulmaya çalışacağız. Bu çalışmanın bir diğer önemli nedeni de Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarımızın başındaki idareci arkadaşlarımızın karşılaştıkları sorunların çözümünde gerektiğinde rahatlıkla bakanlık yetkililerine ulaşarak sorunu birlikte çözüme kavuşturmalarıdır" diye konuştu. Konuşmaların ardından lise müdürleri eğitimde karşılaştıkları sıkıntıları, düşünce, öneri ve beklentilerini anlattılar.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim MEB'te Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement