My Sweet Home'un 'Cumhuriyet Kadınları' etkinliği renkli geçti - Son Dakika
Eğitim

My Sweet Home'un 'Cumhuriyet Kadınları' etkinliği renkli geçti

My Sweet Home\'un \'Cumhuriyet Kadınları\' etkinliği renkli geçti

My Sweet Home mağazalarının sahibi Erdal Ayaydın'ın liderliğinde gerçekleşen 'Cumhuriyet Kadınları' etkinliğine ünlü isimler katıldı. Etkinlikte yapılan çekilişle 50 kişiye tam altın hediye edildi. Etkinliğe katılan konuklarla selfie çeken ünlüler, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutladılar.

24.10.2023 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Görkem EMGEN

My Sweet Home mağazalarının sahibi ve iyilikleriyle tanınan iş insanı Erdal Ayaydın'ın liderliğinde gerçekleşen etkinliğe, "Survivor" yarışmasıyla ün kazanan Sema Aydemir ve Nagehan Karadere gibi isimler renk kattı. Ayrıca güzel oyuncu ve sunucu Çiğdem Tunç, yorumcular Pınar Eliçe, Gökçe Kırgız ve manken-yorumcu Ece Gürsel'in seslendirdiği şarkılar, etkinliğin tadını çıkardı.

Erdal Ayaydın öncülüğünde gerçekleşen etkinlik, Sancaktepe Rings Alışveriş Merkezi My Sweet Home mağazasında düzenlendi. Bu özel gece, My Sweet Home mağazasından alışveriş yapan 50 şanslı kişiye, ünlü isimler tarafından yapılan bir çekilişle tam altın hediye edilerek unutulmaz bir anıya dönüştü.

Etkinliğin sonunda, iş insanı Erdal Ayaydın, sunucu Gökay Kalaycıoğlu, oyuncu Çiğdem Tunç, sanatçılar Gökçe Kırgız, Pınar Eliçe, "Survivor" yarışmasıyla tanınan Sema Aydemir ve Nagehan Karadere, manken-şarkıcı Ece Gürsel, sunucu Zeynep Tandoğan, magazin yorumcusu Hakan Solaker ve magazin dünyasının duayen ismi Nurcan Sabur, etkinliğe katılan konuklarla selfie çekmeyi ihmal etmedi.

My Sweet Home'un "Cumhuriyet Kadınları" etkinliği, sanat, ünlüler ve halkı bir araya getirerek unutulmaz bir geceye imza attı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirler, bu özel gecede Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutlama fırsatı buldular.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Eğitim My Sweet Home'un 'Cumhuriyet Kadınları' etkinliği renkli geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement