Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nde Eğitimler Başladı - Son Dakika
Eğitim

Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nde Eğitimler Başladı

Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi\'nde Eğitimler Başladı

Eskişehir'in belediyelere ait ilk engelli kreşi olan Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nde eğitimler başladı. 3-6 yaş down sendromlu, otizm ve zihinsel engelli çocuklar eğitim ve öğretim görüyor. Başvurular devam ediyor.

10.08.2023 14:32

Odunpazarı Belediyesi tarafından Vadişehir Mahallesi'ne açılan Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nde eğitimler başladı.

Eskişehir'in belediyelere ait ilk engelli kreşi olan Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nde eğitim başladı. Belediyenin 14'üncü kreşi olan Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nde, 3-6 yaş down sendromlu, otizm ve zihinsel engelli çocuklar eğitim ve öğretim görüyor.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi'ne başvurular da devam ediyor. Vadişehir Mahallesi Tekin Alp Caddesi 73/1 adresinde bulunan Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi'ne kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların kreşe giderek başvuru formu doldurması gerekiyor. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında 0222 217 77 12 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Eğitim Odunpazarı Belediyesi Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi'nde Eğitimler Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement