Öğrencilere Hediyeleri Dağıtıldı - Son Dakika
Eğitim

Öğrencilere Hediyeleri Dağıtıldı

Öğrencilere Hediyeleri Dağıtıldı

Siirt'te "Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda" Yarışmasında dereceye giren öğrencilere bilgisayar ve bisiklet hediye edildi.

18.12.2013 18:22

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen "Geleceğimiz Gözüyle Güvenilir Gıda" projesi kapsamında Siirt'te okullar arası düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Enis Önen ilk üçe giren öğrencileri makamında kabul ederek hediyelerini verdi. Tören öncesi proje çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi veren Önen, projenin Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım Bakanlığı tarafından ortak yapıldığını söyledi.

Projenin Siirt'te güvenilir gıda konusunda öğrencileri bilinçlendirme hedefini oluşturduğunu belirten Önen, "Projedeki amaç ilimizde güvenilir gıda konusunda geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi bilgilendirip bu konuda bilinç oluşturmaktır. Nitekim okullar arası resim yarışması yapılacağını duyurduk. Bir komisyonda oluşturuldu. Düzenlenen resim yarışmasında Davut İlbaş Ortaokulu öğrencisi Şilan Tabtık 1., Davut İlbaş Ortaokulu öğrencisi Sevda Güneş 2., Atatürk Okulu öğrencisi Zehra Çiçek 3. Oldu" şeklinde konuştu.

Birinci olan yarışmacıya laptop bilgisayar, ikini gelen yarışmacıya tablet bilgisayar, üçüncü gelen yarışmacıya da bisiklet hediye edildi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Öğrencilere Hediyeleri Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement