School of Akmerkez by Wise Akademi Tiyatro Sezonu Başladı - Son Dakika
Eğitim

School of Akmerkez by Wise Akademi Tiyatro Sezonu Başladı

School of Akmerkez by Wise Akademi Tiyatro Sezonu Başladı

School of Akmerkez by Wise Akademi, çocukların eğitimine ve yaratıcılığına katkı sağlamak amacıyla tiyatro sezonunu başlattı. Yeni sezonda ebeveyn-çocuk tiyatroları ile büyük bir deneyim sunulacak.

09.11.2023 13:46  Güncelleme: 13:53

School of Akmerkez by Wise Akademi, Kasım ayı ve ara tatil boyunca çocukların eğitimine ve yaratıcılığına katkı sağlamak hedefiyle tiyatro sezonunu başlattı. 4 Kasım'da perdelerini açan tiyatro programı 19 Kasım'a kadar devam ediyor.

Yeni sezonda School of Akmerkez by Wise Akademi, dünyada ilk kez yapılan ebeveyn-çocuk tiyatroları ile büyük bir deneyime imza atacak. Bu özel tiyatro deneyimi, ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifli anlar yaşamalarına ve birlikte öğrenmelerine olanak tanıyacak. Çocuklar, "Adını Çocuklar Koysun" oyunu ile hayvanlardan çevre bilincini, dostluğu, kardeşliği ve dayanışmayı öğrenirken, "At" kukla oyunu ile dijital dünya ve kendi düşsel dünyası arasındaki farkı sözsüz deneyimleyecekler. "Çinyo ile Markonyo"nun ebeveyn-çocuk tiyatrosu ile iplerinden kurtulmak isteyen bir kukla olan Çinyo ile onun için her şeyin iyi olmasını isteyen ustası Markonyo'nun hikayesine tanıklık edecekler. Çocuklar, "Hansel ve Gretel Doğa Dostları" masalını modern bir bakış açısıyla deneyimleyecek. "Lıkır'ın Doğum Günü", kelebek olmak istemeyen, küçük tırtıl Lıkır'ın hikayesini çocuklara unutamayacakları bir oyunla anlatıyor. "Sessiz Adam ve Sinek" oyunu Sessiz Adam'ın piknik yaparken onunla oynamak isteyen bir sinekle yaşadığı 'arkadaşlık' hikayesiyle izleyiciyle buluşacak.

TİYATRO PROGRAMI

4 Kasım Cumartesi 13: 00 - Adını Çocuklar Koysun

11 Kasım Cumartesi 13: 00 -  At

12 ve 26 Kasım Pazar 13: 00 - Çinyo ile Markonyo Ebeveyn-Çocuk Tiyatrosu

18 Kasım Cumartesi 13: 00/ 14: 30 - Hansel ve Gretel Doğa Dostları

19 Kasım Pazar 13: 00 - Lıkır'ın Doğum Günü Ebeveyn-Çocuk Tiyatrosu

25 Kasım Cumartesi 13: 00 - Sessiz Adam ve Sinek (Clown Tiyatrosu)

Kaynak: DHA

Son Dakika Eğitim School of Akmerkez by Wise Akademi Tiyatro Sezonu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement