Uşak'ta Gurbetçi Festivali Ekin Uzunlar Konseriyle Son Buldu - Son Dakika
Eğitim

Uşak'ta Gurbetçi Festivali Ekin Uzunlar Konseriyle Son Buldu

Uşak\'ta Gurbetçi Festivali Ekin Uzunlar Konseriyle Son Buldu

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen Gurbetçi Festivali, Ekin Uzunlar konseriyle sona erdi. Festivalin son gününde Ekin Uzunlar, sevilen parçalarını seslendirerek konser alanını dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin ardından Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Ekin Uzunlar'a hediyeler takdim etti. Başkan Çakın, festivalin amacının yurt dışında yaşayan hemşehrilerin Uşak'a bağlılığını artırmak ve vatandaşlarla kaynaşmasını sağlamak olduğunu belirtti. Ayrıca, konser öncesi Uşak Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Kadınlar 3. Ligi şampiyonluğu kupasını Başkan Çakın'dan teslim aldı.

07.08.2023 02:03

Uşak'ta bu yıl ikincisi düzenlenen Gurbetçi Festivali Ekin Uzunlar konseriyle sona erdi.

Uşak Belediyesince Yeşil Karaağaç Mesire Alanı'nda düzenlenen festivalin son gününde Ekin Uzunlar sevilen parçalarını seslendirdi.

Konser alanını dolduran müzikseverler Uzunlar'a eşlik etti.

Konserin ardından Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uzunlar'a hediyeler takdim etti.

Çakın, konuşmasında, "Yurt dışında yaşayan hemşehrilerimizin Uşak'ta olduğu dönemde bir araya gelip onların memleketimize daha da gönülden bağlanmasını ve vatandaşlarımızla güzel bir şekilde kaynaşmalarına bu festival dolayısıyla vesile olalım istedik. Görüyoruz ki harika kalabalık var. Emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Öte yandan konser öncesi Çakın, Kadınlar 3. Ligi'ni şampiyon tamamlayan Uşak Belediyesi Kadın Futbol Takımını tebrik ederek düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını teslim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Uşak'ta Gurbetçi Festivali Ekin Uzunlar Konseriyle Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement