11. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri - Son Dakika
Ekonomi

11. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri

11. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri

AP'de bu yıl ilk defa "Sürdürülebilir Kalkınmaya" en iyi katkısı bulunan proje "UNDP Özel Ödülü" de alacak.

02.01.2012 12:40

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından düzenlenen 11. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri yarışmasına başvurular devam ediyor .

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl on birinci kez gerçekleştirilecek Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri bu yıl sürdürülebilirlik kavramıyla yeni bir soluk kazanıyor. Sürdürülebilirlik kavramının yoğun olarak tartışıldığı ve gündemi geldiği bugünlerde kategori ödüllerinin yanı sıra, Büyük Ödül ve Jüri Özel Ödülü'ne ek olarak Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı – UNDP işbirliğiyle 'UNDP Özel Ödülü' verilecek.

UNDP Uluslararası Özel Sektör ve Kalkınma Merkezi Direktör Yardımcısı Hansın Doğan konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "yarışmanın tüm kategorilerine yapılan başvurular arasından, sosyal ve çevresel etkileri en iyi ele alan projeye UNDP özel ödülü verileceğini belirterek, şunları söyledi :"Proje seçiminde kategori için oluşturulmuş uzmanlardan oluşan farklı bir jüri değerlendirmeleri yapacaktır. Projelerin toplumsal faydası, dezavantajlı kesimleri kapsayıcılığı, piramidin tabanındaki gruplar için gerçekleşen ekonomik sonuçları, çevre etkisinin yönetimi ve genel olarak sürdürülebilir kalkınmaya olan katkısı göz önünde bulundurularak yapılacak seçim sonucu en iyi bulunan uygulamanın sahibi kuruluş UNDP tarafından özel bir ödülle onurlandırılacaktır".

TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Fügen Toksü, sürdürülebilirlik kavramının her geçen gün öneminin arttığını ve iletişim sektöründeki gelişimleri ve eğilimleri takip eden bir yarışma programı olarak, Birleşmiş Milletler Programı-UNDP'nin Altın Pusula'ya dahil olmasının önemli bir yer teşkil ettiğini belirtti. UNDP Özel Ödülü ile Altın Pusula'ya uluslar arası değerlendirme de katılmış bulundu.

Ayrıca, Yarışmanın iletişim fakültesi öğrencileri için oluşturulan kısmında Genç iletişimciler Kategorisi kapsamında "İstanbul Markasının İletişiminin Dijital ve Sosyal Ortamlarda Yönetilmesi" konulu proje çalışmalarıyla, genç iletişimciler bireysel veya ekip olarak yarışmada yer alacaklar.

Altın Pusula yarışmasına başvurular 20 Ocak 2012 – Cuma gününe kadar www.altinpusula.org sitesinden yapabilecek. Proje dosyalarının son gönderilme tarihi ise 02 Mart 2012 – Cuma.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi 11. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement