2012 Modası Takılarla Açılış Defilesi - Son Dakika
Ekonomi

2012 Modası Takılarla Açılış Defilesi

2012 Modası Takılarla Açılış Defilesi

Fuarda Osmanlı Takı by Celali standında Osmanlı Sultanı olacak Ivana Sert birbirinden muhteşem takıları ile de göz kamaştıracak.

29.11.2011 09:08

Saat 15:00'da Ünlü model Eva Maya ile başlayacak olan açılış defilesinde, Türkiye'nin önde gelen takı ve aksesuar markaları, yeni sezon takı modasını,moda takipçilerine görsel bir şölene dönüştürerek sunacaklar.

İVANA SERT OSMANLI SULTANI OLUYOR!

Vahe Kılıçarslan ve Sultans of the Dance baş dansçısı Hasan Yalnızoğlu'da Ivana Sert ile birlikte Osmanlı Takı standında birbirinden ilginç showları ile dikkat çekecek.

CEMİL İPEKÇİ YENİ KOLEKSİYONUNU BIJOUX EXPO'DA TANITACAK

Uzun zamandır Osmanlı takı için muhteşem koleksiyonlar hazırlayan ünlü modacı Cemil İpekçi' nin birbirinden değerli sunumlarının da yer alacağı BIJOUX EXPO moda takipçilerinin odak noktası olacak.

Ünlü tasarımcılarımızın yanı sıra , sektördeki öncü markaların muhteşem defileleriyle yapılacak olan açılışımızı, 4 gün boyunca çeşitli etkinliklerle renklendirecek. Demos Fuarcılık organizasyonu ile,yapıldığı ilk yılda Türk ve Dünya bijuteri sektörünün ilgisini çeken Bijoux Expo, önümüzdeki yıllarda Bijuteri sektörünün dünyadaki en önemli fuarı olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi 2012 Modası Takılarla Açılış Defilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement