23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Ekonomi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Her 23 Nisan'da olduğu gibi bu 23 Nisan'da da bağımsızlığımızın ve millet iradesinin Türkiye Cumhuriyeti'nin en mümtaz değerleri olduğunu bir kez daha idrak ediyoruz.

23.04.2016 12:05

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, "Her 23 Nisan'da olduğu gibi bu 23 Nisan'da da bağımsızlığımızın ve millet iradesinin Türkiye Cumhuriyeti'nin en mümtaz değerleri olduğunu bir kez daha idrak ediyoruz. 23 Nisan, her türlü mandacı, işbirlikçi, bölücü eğilimlere karşı tarihimizin olduğu kadar geleceğimizin de bir cevabıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Elvan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin milletin istiklal aşkının ve var olma iradesinin bayraklaşan sembolü olduğunu ifade etti.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanan her 23 Nisan'da Türk milletinin egemenliğin kayıtsız şartsız kendine ait olduğu gerçeğini bütün dünyaya ilan ettiğini vurgulayan Elvan, şunları kaydetti:

"Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu bayramı dünya çocukları için de bir bilinç kaynağı olmaya devam etmektedir. Her 23 Nisan'da olduğu gibi bu 23 Nisan'da da bağımsızlığımızın ve millet iradesinin Türkiye Cumhuriyeti'nin en mümtaz değerleri olduğunu bir kez daha idrak ediyoruz. 23 Nisan, her türlü mandacı, işbirlikçi, bölücü eğilimlere karşı tarihimizin olduğu kadar geleceğimizin de bir cevabıdır. Bu vesileyle milletimizin, özellikle geleceğimiz teminatı olan çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement