30 Kişiye Girişimcilik Eğitim Verilecek - Son Dakika
Ekonomi

30 Kişiye Girişimcilik Eğitim Verilecek

30 Kişiye Girişimcilik Eğitim Verilecek

Siirt Girişimciler İş Adamları Derneği il merkezinde KOSGEB işbirliği ile 30 kişiye girişimcilik eğitimi verileceğini duyurdu

31.10.2013 15:39

Siirt Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Nedim Kuzu Girişimci İş Adamları Derneği ve KOSGEB İşbirliği ile birlikte iş kurmak isteyen gençlere yönelik girişimcilik kursları açılacağını belirtti. Verilecek eğitimle vasıflı eleman yetiştirmek istediklerini belirten Kuzu "İşsiz gençler için bir fırsat oluşturduk ve bu sayede kendilerine bir iş imkânı oluştura bilirler" dedi.

70 Bin Lira Faizsiz Kredi

Siirt Girişimciler İş Adamları Derneği il merkezinde KOSGEB işbirliği arasında yapılacak olan girişimcilik kursuna katılan ve başarılı olan adaylara faizsiz kredi imkânları sağlanacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili gazetecilere bilgi veren Siirt Girişimciler İş Adamları Derneği Başkanı Nedim Kuzu Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, 04 Kasım - 13 Kasım 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. Eğitimin sonunda başarılı olanlara Katılım Sertifikası verilecektir. Sertifika alan katılımcılar, yeni bir iş kurmaları halinde KOSGEB'in Girişimcilik Destek Programı kapsamında 30 bin hibe, 70 bin liraya kadar da faizsiz sabit yatırım kredi desteklerden faydalanabilecektir" dedi.

Girişimcilik kurslarına başvuru tarihler ise şöyle: 31.10.2013 – 03.11.2013 tarihleri arası.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi 30 Kişiye Girişimcilik Eğitim Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement