Amazon.com.tr'de "Büyük Moda İndirimi" başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Amazon.com.tr'de "Büyük Moda İndirimi" başladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Amazon.com.tr\'de "Büyük Moda İndirimi" başladı
 Güncelleme: 

Amazon.com.tr'nin "moda" kategorisinde geçerli indirimleri bugün başladı.

Amazon.com.tr'nin "moda" kategorisinde geçerli indirimleri bugün başladı.

Amazon'dan yapılan açıklamaya göre, 22 Mart'a kadar devam edecek Büyük Moda İndirimi, tüketicilere hem bahar aylarında hem de yılın geri kalanında ihtiyaç duyabilecekleri binlerce giyim ürününde indirim sunacak.

"Kadın", "erkek", "çocuk&bebek" ve "aksesuar&çanta" olmak üzere 4 ana kategori altında geniş bir seçkinin sunulduğu kampanyada tüketiciler mont, ceket ve botlardan koşu kıyafetlerine, elbise, gömlek ve pantolonlardan aksesuar ve çantalara birçok ürüne özel fiyatlarla sahip olabilecek.

Kampanyada Adidas, DeFacto, Dockers by Gerli, Jack and Jones, Kinetix, Koton, Lumberjack, Puma, Skechers, Slazenger, Tommy Hilfiger, Under Armour ve daha birçok seçkin markanın aksesuar, ayakkabı ve giyim ürünleri de özel indirimlerle tüketicilerle buluşacak.

Kaynak: AA