Antalya'daki Turistik Tesis Alanlarına 474 Milyon Lira - Son Dakika
Ekonomi

Antalya'daki Turistik Tesis Alanlarına 474 Milyon Lira

08.08.2014 19:56

Antalya'da 2 turistik tesis alanının özelleştirilmesinde 474 milyon lira teklif verildi.

Antalya'da 2 turistik tesis alanının özelleştirilmesinde toplam 474 milyon lira teklif verildi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığındaki ilk ihale, Maliye Hazinesi adına kayıtlı iken İdarece tta Gayrimenkul AŞ'ye devrine karar verilen Antalya'nın Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi 13393 ada 5 numaralı parseldeki 39 bin 71,60 metrekare yüzölçümlü turizm tesis alanı imarlı gayrimenkul için yapıldı.

İhale için 15 teklif sunulurken, elemeli turların ardından 197 milyon lira başlangıç rakamı ve 1 milyon lira artırma aralığıyla açık artırmaya geçildi. Açık artırmanın son bölümüne Yörükoğlu Ticaret Turizm Kuyum Petrol İnşaat Ltd. Şti. ile Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik AŞ kaldı. İhalede en yüksek teklifi 250 milyon lira ile Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik AŞ verdi.

Kemerağzı Mahallesi 13396 ada 6 numaralı parseldeki 23 bin 359,64 metrekare yüzölçümlü turizm tesis alanı ve günübirlik tesis alanı imarlı gayrimenkul için ise 19 teklif geldi.

Elemeli turların ardından 195 milyon lira başlangıç rakamı ve 1 milyon lira artırma aralığıyla açık artırmaya geçildi. Açık artırmanın son bölümüne Yörükoğlu Ticaret Turizm Kuyum Petrol İnşaat Ltd. Şti. ve Tümbüloğlu Ticaret ve Turizm AŞ kaldı. İhalede en yüksek teklifi 224 milyon lira ile Yörükoğlu Ticaret Turizm Kuyum Petrol İnşaat Ltd. Şti. sundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Antalya'daki Turistik Tesis Alanlarına 474 Milyon Lira - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement