Arçelik AŞ'nin Ar-Ge Merkezleri Arasında Türkiye Birincisi Olması - Son Dakika
Ekonomi

Arçelik AŞ'nin Ar-Ge Merkezleri Arasında Türkiye Birincisi Olması

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Arçelik AŞ'nin özel sektör Ar-Ge merkezleri arasında Türkiye birinciliğini elde etmesine ilişkin, "İnovasyonu stratejimizin temel yapı taşlarından biri olarak görüyor, global Ar-Ge ağımızı genişletmeye devam ediyoruz.

20.12.2017 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Arçelik AŞ'nin özel sektör Ar-Ge merkezleri arasında Türkiye birinciliğini elde etmesine ilişkin, "İnovasyonu stratejimizin temel yapı taşlarından biri olarak görüyor, global Ar-Ge ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Ar-Ge ekosistemimizin kuvvetlenmesi bizi daha da üst sıralara taşıyacaktır." ifadelerini kullandı.

Arçelik AŞ'den yapılan açıklamaya göre, şirket, Ar-Ge ve inovasyon alanındaki başarısını Ankara'da düzenlenen 6. Özel Sektör Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Zirvesi'nde 2 ödül ile taçlandırdı.

Zirve kapsamında Arçelik AŞ, özel sektör Ar-Ge merkezleri arasında yapılan genel sıralamada Türkiye birinciliği, dayanıklı tüketim malları alanında da sektör birinciliği ödüllerine layık görüldü.

Şirket adına ödülleri, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu ile Arçelik AŞ Üretim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk aldı.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmelerine yer verilen Ebiçlioğlu, bugün Koç Topluluğu şirketlerinin gerek Ar-Ge merkezleri gerekse patent ödülleri listelerinde üst sıralarda yer aldığını belirtti.

Arçelik'in, Türkiye'nin 60 yıllık sanayileşme tarihinde her zaman yenilik ve ilklere imza attığını vurgulayan Ebiçlioğlu, "Dünyada yeni gelişen trendlere paralel olarak, inovasyonu stratejimizin temel yapı taşlarından biri olarak görüyor, global Ar-Ge ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Ar-Ge ekosistemimizin kuvvetlenmesi bizi daha da üst sıralara taşıyacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Arçelik AŞ'nin Ar-Ge Merkezleri Arasında Türkiye Birincisi Olması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement