Asortie Mobilya Hangi Ülkelere İhracat Yapıyor? - Son Dakika
Ekonomi

Asortie Mobilya Hangi Ülkelere İhracat Yapıyor?

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, hangi ülkelere ihracat gerçekleştirdiklerini Wise TV'ye anlattı.

07.12.2016 12:10

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, hangi ülkelere ihracat gerçekleştirdiklerini Wise TV'ye anlattı.

İyi bir ihracat ekibiyle çalıştıklarını ve bu sayede birçok ülkede oluşan ihtiyaçlara göre ihracat planlarını oluşturduklarının altını çizen Yılmaz kalıcı işler yapmanın önemini vurguladı,

Yılmaz, "Etrafımızdaki bütün ülkelerle yapıyoruz, zaten yıllardır Avrupa ile iç içeyiz. Stockholm'den bir müşterim telefon açtığı zaman 20 yıl önce koltuk vermişiz, şimdi oğlunu kızını evlendiriyor yine bize geliyor. Yaptığımız işler kalıcı olduğu için kalıcı olan insanların dostluğu da devam eder. Onlar bizi bir şekilde ararlar biz onları bir şekilde buluruz. Yani Avrupa'da varız, etrafımızdaki Kafkas ülkelerinin hepsinde varız, Türki Cumhuriyetler'in hepsinde varız, Orta Doğu'da varız, Afrika'da varız, Amerika'da da hedefimiz Güney Amerika. Bu işler birden bire olmuyor, bunlar bir ekip işi. Bizim pazarımızı iyi takip eden iyi analiz eden ihracat ekibimiz var. Onların enerjileri, onları güçleriyle biz bir yerlere kadar gidiyoruz" dedi.

Çok önemli olan bir konuyu daha dile getiren Yılmaz, "bizim istediğimiz ülkelerdeki büyük elçilikler, konsolosluklar oradaki ticaret müşavirlikleri bizim aradıklarımızı bize verebiliyorlar, bizim arkamızda duruyorlar o bize büyük bir güç sağlıyor" diyerek siyasi desteğin önemini anlattı.

Asortie Mobilya Hangi Ülkelere İhracat Yapıyor?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Asortie Mobilya Hangi Ülkelere İhracat Yapıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement