Asortie Mobilya'nın İhracat Yaptığı Ülkelere Verdiği Uçtan Uca Hizmetler Neler? - Son Dakika
Ekonomi

Asortie Mobilya'nın İhracat Yaptığı Ülkelere Verdiği Uçtan Uca Hizmetler Neler?

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, markanın ihracat yaptığı ülkelere verilen uçtan uca hizmetleri Wise TV'ye anlattı.

07.12.2016 12:10

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, markanın ihracat yaptığı ülkelere verilen uçtan uca hizmetleri Wise TV'ye anlattı.

Yılmaz uçtan uca hizmetlere dair, "eğer acilse hava kargoları kullanıyoruz, acil değilse ülkelere göre tırları kullanıyoruz, ülkelere göre kamyonları kullanıyoruz ama genellikle konteynerlarla gemilerle ulaşım oluyor. Ürünlerin ülkelere gitme günleri var. Ürünlerin konteynerlarla o ülkeye gidip gümrükten çekilip proje mahalline ulaşma işlerini genellikle müşterilerimiz hallediyor. Projeler gittikten sonra ekibimiz gider, konteynerlar boşaltılır, odalara numaralandırma yapılır, konteynerlar açılıp ürünler çıkınca aynı numaralı ürünler aynı numaralı odaya yerleştirilir. Boşaltma işlemi bittikten sonra ekibimiz montaja başlar, montaj  bittikten sonra mimarlarımız tarafından fotoğrafları çekilir ve müşteriye teslim edilir" açıklamalarında bulundu.

Asortie Mobilya\'nın İhracat Yaptığı Ülkelere Verdiği Uçtan Uca Hizmetler Neler?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Asortie Mobilya'nın İhracat Yaptığı Ülkelere Verdiği Uçtan Uca Hizmetler Neler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement