Aydın'da Koçarlı Bağarası Sulaması Projesi'nde HDPE boru montaj çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
Ekonomi

Aydın'da Koçarlı Bağarası Sulaması Projesi'nde HDPE boru montaj çalışmaları devam ediyor

Aydın\'da Koçarlı Bağarası Sulaması Projesi\'nde HDPE boru montaj çalışmaları devam ediyor

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde yapımına başlanan Koçarlı Bağarası Sulaması Projesi'nin 2. kısım çalışmaları kapsamında HDPE sulama borularının montajı gerçekleştiriliyor. Proje tamamlandığında 146 bin 40 dekar tarım arazisi modern borulu sulama sistemi ile sulanacak.

25.10.2023 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da 146 bin 40 dekar tarım arazisinin sulamasına hizmet verecek olan Koçarlı Bağarası Sulaması Projesi 2. Kısım çalışmaları çerçevesinde HDPE sulama borularının montaj çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü ekipleri, önemli tarım kentlerinden olan Aydın'da tarımsal sulama hizmetleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede ekipler Aydın'ın Koçarlı ilçesinde yapımına başlanan Aydın Koçarlı Bağarası Sulaması Projesi'nde 2. kısım çalışmalarını gerçekleştiriyor. 146 bin 40 dekar tarım arazisinin sulanmasına hizmet edecek olan Aydın Koçarlı Bağarası Sulaması 2. Kısım işi dahilinde bölgeye getirilen HDPE sulama borularının montaj çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Konu ile ilgili DSİ 21. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Aydın'ın Koçarlı ve Söke ilçelerine bağlı birçok mahallede tarım arazilerini modern borulu sulama sistemi ile sulama imkanı sağlayacak olan Koçarlı Bağarası Sulaması 2. Kısım işi kapsamında kullanılacak olan HDPE sulama borularının montaj çalışmaları özenle devam etmektedir. Söz konusu sulama inşaatının tamamlanmasıyla birlikte 146 bin 40 dekar tarım arazisi modern borulu sulama sistemi ile sulanacak olup, üretim faktörlerinin en iyi biçimde yükseltilmesi hedeflenmektedir" denildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Aydın'da Koçarlı Bağarası Sulaması Projesi'nde HDPE boru montaj çalışmaları devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement