Beylikdüzü Belediyesi'nden yüzde 25 ek zam - Son Dakika
Ekonomi

Beylikdüzü Belediyesi'nden yüzde 25 ek zam

Beylikdüzü Belediyesi, DİSK Genel-İş Sendikası ile ek protokol imzalayarak kamu emekçilerinin haklarını koruma adına günlük yevmiyelere yüzde 25, yemek ücretlerine ise yüzde 60 oranında zam yapma kararı aldı. Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, çalışanların alım gücünün zayıfladığının farkında olduklarını ve kriz anlarında çalışanlar için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

13.10.2023 16:22  Güncelleme: 16:23

Beylikdüzü Belediyesi'nden yüzde 25 ek zam

İSTANBUL - Beylikdüzü Belediyesi tarafından kamu emekçilerinin haklarını korumak adına DİSK Genel-İş Sendikası ile ek protokol imzaladı. Ek protokolle birlikte çalışanların günlük yevmiyelerine yüzde 25, yemek ücretlerine ise yüzde 60 oranında zam yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi, kamu emekçilerinin haklarını korumak adına DİSK Genel-İş Sendikası ile ek protokol imzaladı. Ek protokolle birlikte belediye şirket çalışanlarının günlük yevmiyelerine yüzde 25, yemek ücretlerine ise yüzde 60 oranında zam yapıldı. İmza töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "Maalesef enflasyon karşısında alım gücünüzün çok zayıfladığının farkındayız. Bu kriz anlarında çalışanlarımız için elimizden geleni sonuna kadar zorlayacağız" ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediyesi\'nden yüzde 25 ek zam
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Beylikdüzü Belediyesi'nden yüzde 25 ek zam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement