Bitlis Mesleki Eğitim Müdürü Uzun'dan Başkan Gürsoy'a Ziyaret - Son Dakika
Ekonomi

Bitlis Mesleki Eğitim Müdürü Uzun'dan Başkan Gürsoy'a Ziyaret

Bitlis Mesleki Eğitim Müdürü Uzun\'dan Başkan Gürsoy\'a Ziyaret

Bitlis Mesleki Eğitim Müdürü Ali Uzun ve Müdür Yardımcısı Mehmet Şah Marhan, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

15.02.2016 16:32

Bitlis Mesleki Eğitim Müdürü Ali Uzun ve Müdür Yardımcısı Mehmet Şah Marhan, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret etti.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından esnaf ve sanatkarlar için verilecek olan ustalık, çıraklık ve kalfalık belgeleri için Adilcevaz'a gelen Bitlis Mesleki Eğitim Müdürü Ali Uzun ve Müdür Yardımcısı Mehmet Şah Marhan yapılacak olan çalışmalar kapsamında Belediye Başkanı Necati Gürsoy ile bilgi alışverişinde bulundular. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, esnaf ve sanatkarların mesleki eğitimler almalarının önemine değinerek, "Esnaf ve sanatkarlar bir yörenin gelişmesinde ve kalkınmasında önemli bir yere sahiptir. Esnaf ve sanatkarların iyi bir eğitim alarak işlerini icra etmeleri hem yöre halkı için hem de kendileri için son derece önemlidir. Çünkü esnaflarımızın işlerinin yolunda ilerlemesi için mesleki eğitim belgelerinin olması gerektiğine inanıyorum. Önümüzdeki günlerde esnaf ve sanatkarlarımız için açılacak olan mesleki eğitim kursları için esnaflarımızın duyarlılık gösterip bu eğitimlere katılıp belgelerini almalarını tavsiye ediyorum" dedi.

Toplantıya Adilcevaz Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Erhan Uluğ ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burak Turan da katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bitlis Mesleki Eğitim Müdürü Uzun'dan Başkan Gürsoy'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement