Botaş'tan Dolandırıcı Uyarısı: "Uygun Fiyatta Doğal Gaz Satabileceklerini Söyleyenlere İtibar Etmeyin" - Son Dakika
Ekonomi

Botaş'tan Dolandırıcı Uyarısı: "Uygun Fiyatta Doğal Gaz Satabileceklerini Söyleyenlere İtibar Etmeyin"

Botaş\'tan Dolandırıcı Uyarısı: "Uygun Fiyatta Doğal Gaz Satabileceklerini Söyleyenlere İtibar Etmeyin"

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), yurttaşları dolandırıcılara karşı uyardı. BOTAŞ’tan yapılan açıklamada, “Kendilerini özel bir şirketin yetkilisi olarak tanıtarak, kuruluşumuz tarafından kendilerine teklif edilen uygun fiyatta doğal gaz olduğu, bu doğal gazı satabilecekleri ve benzeri söylemlerde bulunan şahıslara itibar edilmemelidir” denildi.

01.12.2022 11:25  Güncelleme: 13:23

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), yurttaşları dolandırıcılara karşı uyardı. BOTAŞ'tan yapılan açıklamada, "Kendilerini özel bir şirketin yetkilisi olarak tanıtarak, kuruluşumuz tarafından kendilerine teklif edilen uygun fiyatta doğal gaz olduğu, bu doğal gazı satabilecekleri ve benzeri söylemlerde bulunan şahıslara itibar edilmemelidir" denildi.

BOTAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, dolandırıcılık faaliyetleri dolayısıyla oluşacak mağduriyet ve zararlardan kurumun sorumlu olmadığı belirtildi. BOTAŞ açıklaması şöyle:

"SAHTECİLİK VE DOLANDIRICILIK FAALİYETLERİNE TEŞEBBÜS EDİLDİĞİ ANLAŞILDI: Bazı şahıs ve şirketlerin, kuruluşumuz ve yetkilileri tarafından düzenlenmiş sahte belgeler kullanmak suretiyle, uygun fiyatta doğal gaz tedarik edebilecekleri vaadiyle yurt içinde ve yurt dışında sahtecilik ve dolandırıcılık faaliyetlerine teşebbüs ettikleri anlaşılmıştır.

UCUZ DOĞAL GAZ SÖYLEMLERİNDE BULUNAN ŞAHISLARA İTİBAR EDİLMEMELİ: Kendilerini özel bir şirketin yetkilisi olarak tanıtarak, kuruluşumuz tarafından kendilerine teklif edilen uygun fiyatta doğal gaz olduğu, bu doğal gazı satabilecekleri ve benzeri söylemlerde bulunan şahıslara itibar edilmemelidir. Olası bir dolandırıcılık olayına maruz kalınmaması adına, kuruluşumuz logosu, kuruluşumuz ve yetkililerinin adı ve taklit edilen imzaları kullanılmak suretiyle düzenlenen sahte belgelerle uygun fiyata doğal gaz tedarik edebileceklerini söyleyerek menfaat talep eden kişi ya da kuruluşlara itibar edilmemelidir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Botaş'tan Dolandırıcı Uyarısı: 'Uygun Fiyatta Doğal Gaz Satabileceklerini Söyleyenlere İtibar Etmeyin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement