Canlı yayında vatandaşı "Üzerinizde büyü var" diyerek böyle dolandırıyorlar - Son Dakika
Ekonomi

Canlı yayında vatandaşı "Üzerinizde büyü var" diyerek böyle dolandırıyorlar

Dolunay TV'de yayınlanan ve kendisini Metafizik Uzmanı olarak tanıtan Hakan Kenan'ın sunduğu programda, vatandaşlar "Üzerinizde büyü var" denilerek dolandırılıyor. Büyü ile korkutulan vatandaşlara ücretli şekilde dini kitaplar satılmaya çalışılıyor.

19.09.2020 11:14  Güncelleme: 12:51

Haberler.com/ Dolunay TV'de yayınlanan ve Metafizik Uzmanı olarak gösterilen Hakan Kenan'ın sunduğu programda, vatandaşın dini duyguları sömürülerek dua kitapları satılıyor.

Programın sunumunu yapan ve kendisine hoca diye hitap edilen Hakan Kenan'ın 'ücretsiz arama' diye duyurduğu telefon numarasını arayan vatandaşlardan isim-soyisim, doğum tarihi ve anne adı gibi bilgiler alınarak, "Ekibimiz daha sonra sizlere geri dönüş yapacak" deniliyor.

VATANDAŞI BÜYÜYLE KORKUTUYORLAR

Birkaç gün sonra ise geri dönüş yapılarak, "Hakan Kenan hocamızı arayarak sıkıntılarınızı dile getirmişsiniz. Hocamız, yaptığı istişareler sonrası üzerinizde yoğun şekilde büyü olduğunu tespit etti. Ama merak etmeyin Allah'ın izniyle hocamızın dualarıyla bu sorunu def edeceksiniz. 21 günlük uygulama süresi var, bu sürenin sonunda hiçbir sorununuz kalmayacak" denilerek, adresiniz isteniyor ve dua kitabı göndereceklerini söylüyorlar.

BÜYÜYÜ ÖNE SÜRÜP ÜCRETLİ DUA KİTABI SATIYORLAR

"Bu dua kitabı nedir?" diye sorduğunuzda ise "Hocamızın Mekke ve Medine'den getirdiği kitaplar" diye yanıt veriliyor. Ücretli mi diye sorduğunuzda ise 109 lira gibi ücreti olduğu söyleniyor.

GÖZLER RTÜK'E ÇEVRİLDİ

Son dönemlerde TV kanallarına yönelik denetimlerini yoğunlaştıran RTÜK'ün Dolunay TV'de "Üzerinizde büyü var" denilerek vatandaşların dini duygularının sömürüldüğü yayınla ilgili bir çalışma yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Canlı yayında vatandaşı "Üzerinizde büyü var" diyerek böyle dolandırıyorlar

Son Dakika Ekonomi Canlı yayında vatandaşı 'Üzerinizde büyü var' diyerek böyle dolandırıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • herhangi biri: Sadece bunlarmı ilaç satanmı dersin şifalı bitki satan mı dersin KURANI KERİMİ kullanıp nazar kitapları satanmı dersin rtük uyuyor bence 22 0 Yanıtla
  • alos: ALMASINLAR. HALEN BU DEVİRDE BUNLARA İNANAN VAR BU ORTAMI OLUŞTURAN SİSTEMDE VAR. 17 0 Yanıtla
  • Ali: Rtük ne ise yarar yazik 12 1 Yanıtla
  • ECE: bunlara tlf acanlar salak 10 0 Yanıtla
  • Neco: Bu işin talebi varki yapıyorlar. Salak çok. Din tüccarı çok.Bir sürü koyun var. 9 0 Yanıtla
  • Tarık : İnanmasınlar kardeşim böyle şarlatanlara rtük le yasayla kanunla cezayla engellenecek bişey değil eğitim eğitim eğitim 7 0 Yanıtla
  • karahanlı : bunlara telefon açanlar salak değil salak salak salak ötesi 5 0 Yanıtla
  • Yeter: Rtuk'un görevi ne bu kanali sildim bu adamı görünce şeytan görmüş gibi oluyorum 4 0 Yanıtla
  • xx: kurumlar maske kontrolü kadar kendi işini yapsa hicbir sorun kalmaz işini yap rütük 4 0 Yanıtla
  • Hocamızın yayınındayız: Mübarek bi zat a benziyor bundan şifa bulamayanlar,Esenlerde bi hoca vardı o da içeride ama açık görüs filan denesinler şanslarını. 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement