Çay Tiryakilerine Yeni Adres - Son Dakika
Ekonomi

Çay Tiryakilerine Yeni Adres

Çay Tiryakilerine Yeni Adres

Ünlü Alman Çay ve Kahve Markası Schiller Chiemsee, İstanbul'da Açtığı Beş Şubesiyle Çay Tiryakilerinin Yeni Adresi Olmayı Hedefliyor.

04.02.2008 12:58

Ünlü Alman çay ve kahve markası Schiller Chiemsee, İstanbul’da açtığı beş şubesiyle çay tiryakilerinin yeni adresi olmayı hedefliyor.

17 farklı çeşidi bulunan doğal çayların en dikkat çekici yanı, poşet olmayışı ve anında demlenmesi.

Adını ünlü Alman filozof Friedrich Von Schiller ile Münih’in güneyindeki turistik Chiemsee Gölü’nden alan Schiller Chiemsee’nin çayları arasında Türkiye’de olmayan, Güney Afrika’nın dağ eteklerinde yetişen Roiboos ve Honeybush bitkileriyle hazırlanan çaylar da bulunuyor. Özel honeybush bitkisi, Katuaba, Yunan üzümü, elma parçacıkları, limon kabukları katılarak hazırlanan Harmonie çayı, özel rooibos çayının havuç parçacıkları, şaraplık üzüm ve ananas parçacıkları katılarak hazırlanan Geheimnis Orients çayı da bunlardan bazıları…

Ayrıca bir Türk geleneği olan siyah çaylar, hafif aromalı veya aromasız şekilde Schiller Chiemsee’nin özel koleksiyonu arasında bulunuyor. Aynı çeşitlerin, doğal meyve ve özel bir formül ile karıştırılarak elde edilen buzlu çeşidi de bulunuyor.

Kahveler Etiyopya/ Sidamo ve Kolombiya’dan…

Schiller Chiemsee şubelerinde, çay dışında özel kahveler de var. Kahveler, Etiyopya/ Sidamo ve Kolombiya’dan alınıp, Avrupa’daki tesislerde kavruluyor.

Schiller Chiemsee’de beş değişik kahve çekirdeklerinden üretilen sıcak ve soğuk içecekler de mevcut.  

Schiller Chimsee İstanbul'da Cevahir AVM, Profilo AVM, Mecidiyeköy, Şaşkınbakkal ve Taksim/Odakule olmak üzere beş şube ile hizmet veriyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Çay Tiryakilerine Yeni Adres - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement