Çelik: "Barışın devamı yine Sayın Başbakanımız ve AK kadrolarla mümkün" - - Son Dakika
Ekonomi

Çelik: "Barışın devamı yine Sayın Başbakanımız ve AK kadrolarla mümkün" -

Çelik: "Barışın devamı yine Sayın Başbakanımız ve AK kadrolarla mümkün" -

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Barışın devamı yine Sayın Başbakanımız ve AK kadrolarla mümkün" dedi.

22.03.2014 00:28

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Barışın devamı yine Sayın Başbakanımız ve AK kadrolarla mümkün" dedi.

Çelik, kentteki temasları kapsamında ilk olarak Suruç ilçesindeki Mürşitpınar Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu. Daha sonra AK Parti Suruç Belediye Başkan adayı İbrahim Halil Yıldız ile esnaf ziyaret eden Çelik, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Partisinin seçim bürosu açılışına katılan Çelik, burada yaptığı konuşmada, ilçedeki kötü gidişata son vermek istediğini belirtti.

Esnafın "yeter artık bu gidişata son" dediğini aktaran Çelik, "Son derece doğru çünkü Suruç bir ilçe değil büyük bir köy haline getirilmiş, alt yapı üst yapı sorunları... Bir misafiriniz geldiği zaman alıp götürebileceğiniz bir yeri olmayan büyük bir köy haline dönüştürüldü. Suruç bunu hak etmiyor" şeklinde konuştu.

Suruç sulama tünelinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldığını hatırlatan Çelik, yakın bir zamanda ilçenin nüfusunun çok yukarılara çıkacağını ancak şu anki durumuyla ilçenin bu duruma hazır olmadığını söyledi.

Yerel seçimlere 9 gün kaldığını anımsatan Çelik, parti teşkilatlarından rehavete kapılmadan son dakikaya kadar çalışmasını istedi.

Başbakan Erdoğan'ın ilçeye yaptığı ziyarette Suruç'un seçim sonuçlarını özel olarak takip edeceğini söylediğini aktaran Çelik şunları kaydetti:

"Köyünden mahallesine her tarafa koşmamız gerekiyor. Bütün kardeşlerimizle görüşün ve herkesin bu değişime katkı vermesini sağlayın. Bu değişim çocuklarımız, torunlarımız, Suruç, Güneydoğu, barış, dostluk ve kardeşlik için son derece önemli. Yani herkes 'barış barış' diye konuşuyor. Huzur ortamı nasıl sağlandığını biliyor musunuz? Sayın Başbakanımız eğer taşın altına gövdeyi koymamış olsaydı bu huzur ortam temin edilebilir miydi? Mümkün değil. O halde bu barışın devamı yine Sayın Başbakanımız ve AK kadrolarla mümkün. Bunun bilincinde olan Suruçlular inşallah Pazar akşamı sandıkları patlatacak."

Bu arada Çelik, Twitter'a tedbir amaçlı erişim engeli konulması ilişkin soruya, kararın yargı çerçevesinde alındığını, içeriğine yönelik bilgisinin olmadığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Çelik: 'Barışın devamı yine Sayın Başbakanımız ve AK kadrolarla mümkün' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement