"Çilek Mobilya'ya 157 Dizide Başrol" - Son Dakika
Ekonomi

"Çilek Mobilya'ya 157 Dizide Başrol"

"Çilek Mobilya\'ya 157 Dizide Başrol"

Çilek Mobilya ürünleri, 2005 yılından bu yana 157 dizide yer aldı.

23.12.2013 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çilek Mobilya ürünleri, 2005 yılından bu yana 157 dizide yer aldı.

Çilek Mobilya açıklamasına göre, 2005 yılından bugüne kadar 157 diziye sponsorluk yapan Çilek Mobilya, dizilerde daha çok erkek çocukların odalarını dizayn ediyor.

Şimdiye kadar dizilerdeki 68 erkek çocuğunun odasında bulunan Çilek, 53 kız, 8 de bebek odası tasarladı.

Çocuk kahramanların odalarında en fazla Flora, Captain, Royal, Biturbo, Cupcake, Positive ve Baby Safari modelleri ekranlara yansıyor.

Birçok dizinin çocuk yüzlerinin odalarını süsleyen Çilek Mobilya, aksesuarlar da dahil 2256 modül ile ekranları başındaki çocuklarla buluştu.

Çilek'in ekranlar aracılığıyla çocuklarla buluştuğu dizi sponsorluklarının bazıları ise şunlar: Yer Gök Aşk, Anneler ve Kızları, Alemin Kralı, Bizim Yenge, Çocuklar Duymasın, Fatmagülün Suçu Ne, Sihirli Annem, Umutsuz Ev Kadınları, Yalancı Bahar, Aşk-ı Memnu, Ezel, Bir Çocuk Sevdim, Canım Ailem, Başrolde Aşk, Şen Yuva, Aşk ve Ceza, Kalbim Seni Sevdi, Küçük Sırlar, Kızım Nerede, Hayatımın Rolü, Altı Mantı, Güneşi Beklerken.

"Müşteriler mağazalarımıza gelip, dizilerde sergilenen ürünü istiyor"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Türk dizilerinin yurt dışına açılmasıyla sadece Türkiye'de değil, bölge ülkelerde de izlenmeye başladığını belirterek, marka bilinilirliğini artırmak isteyen firmalar için dizi sponsorluklarının önemli olduğunu ifade etti.

Türk dizilerinin sadece Türkiye'de değil dünyanın pek çok ülkesinde ilgiyle takip edildiğini vurgulayan Çilek, bu durumun pazarlama çalışmaları arasında yer alan dizi sponsorluğunun önemini de artırdığını dile getirdi.

Çilek, ilgi duyulan bir karakterin giydiği kıyafetten okuduğu kitaba, kullandığı parfümden odasındaki mobilyasına ve hatta nevresimine kadar her unsurun izleyici tarafından yakından takip edildiğini ve arandığını vurgulayarak, müşterilerin yurt içinde ve yurt dışında Çilek Mobilya mağazalarımıza gelip, dizilerde sergilenen ya da bir karakterin kullandığı ürünü istediğini kaydetti.

Çilek Mobilya olarak, dizilerin özendirici yanını da dikkate aldıklarına işaret eden Talha Çilek, ürünlere, markaya uygun diziler seçmeye dikkat ettiklerini de dile getirdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 'Çilek Mobilya'ya 157 Dizide Başrol' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement