Çorum Belediyesi, Sanayi Sitesine Yeni Bağlantı Yolu Kazandırdı - Son Dakika
Ekonomi

Çorum Belediyesi, Sanayi Sitesine Yeni Bağlantı Yolu Kazandırdı

Çorum Belediyesi, Sanayi Sitesine Yeni Bağlantı Yolu Kazandırdı

Çorum Belediyesi, Çorum Sanayi Sitesi'ne 4 kilometrelik mesafeyi 400 metreye düşüren yeni bir bağlantı yolunu hizmete açtı. Asfalt çalışmaları tamamlanan yol, esnafın taleplerine cevap vererek sanayiye büyük katkı sağlayacak.

09.10.2023 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Belediyesi, sanayi sitesine yeni bir bağlantı yolu kazandırdı. 4 kilometrelik mesafesi 400 metreye düşüren bağlantı yolunda asfalt çalışmaları başladı.

Çorum Sanayi Sitesi 6. Sokak ile Çorum Sanayi Sitesi 9. Cadde'yi birbirine bağlayan 410 metre uzunluk ve 15 metre genişliğe sahip 3. alternatif yolda çalışmalar son aşamaya geldi. Kazı, dolgu ve altyapı çalışmaları tamamlanan Çorum Sanayi Sitesi 29. Cadde asfaltla buluştu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun ile birlikte asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Aşgın "Çorum Sanayi Sitesi esnafımızın 1 alternatif yol talebine 3 yeni yol yaparak cevap verdik, yıpranan yolları da yeniledik. Büyük bir kararlılıkla, sanayiye çok şey katacak bu yolda da artık son dokunuşları yapıyoruz. 15 metre genişlikte, 410 metre uzunluktaki yolumuzu artık asfalta buluşturuyoruz. Sanayi esnafımız ne istemişse biz daha fazlasını yaptık. Neye ihtiyaç varsa bundan sonra da fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. El ele, gönül gönüle şehrimizin standartlarını daha yukarı çıkarıyoruz." dedi.

ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun da sanayi sitesine yapılan yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür ettiler. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Çorum Belediyesi, Sanayi Sitesine Yeni Bağlantı Yolu Kazandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement