Çorum Valisi, Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Fişek Fabrikası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Ekonomi

Çorum Valisi, Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Fişek Fabrikası'nı Ziyaret Etti

Çorum Valisi, Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi\'ndeki Fişek Fabrikası\'nı Ziyaret Etti

Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fişek fabrikasının genel müdürü Fatih Doğan, Çorum Valisi Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret etti. Vali Dağlı, fabrikanın Çorum ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirtirken, Doğan da devletin desteklerinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

15.09.2023 10:22  Güncelleme: 10:24

Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fişek fabrikasının genel müdürü Fatih Doğan, Çorum Valisi Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret etti.

Çorum Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan fişek fabrikasının genel müdürü Doğan, Vali Dağlı'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dağlı, "Böyle bir yatırımın Çorum'da olmasından mutluluk duydum. Hem Çorum'umuz hem de ülkemiz için önemli katkılar sağlayacağını inanıyorum. En kısa sürede fabrikayı ziyaret etmek istiyorum." dedi.

Fişek fabrikası hakkında bilgi veren Doğan ise devlet büyüklerinin verdiği desteklerin kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Organize Sanayi Bölgesine yapacağınız katkılar ülkemiz açısından oluşacak katma değerde artış sağlayacaktır." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Çorum Valisi, Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Fişek Fabrikası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement