Dijital Teknoloji Geliştiriciler" İçin Sas'tan Ücretsiz Online Sertifika Programı - Son Dakika
Ekonomi

Dijital Teknoloji Geliştiriciler" İçin Sas'tan Ücretsiz Online Sertifika Programı

Dijital Teknoloji Geliştiriciler" İçin Sas\'tan Ücretsiz Online Sertifika Programı

Gelişmiş analitik ve yapay zekada dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden SAS, Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) ile birlikte "Dijital Teknoloji Geliştiriciler" projesi kapsamında geleceğin meslekleri arasında yer alan veri analitiği uzmanı yetiştirmek amacıyla, "SAS® Yazılımı Sertifikalı...

29.03.2019 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelişmiş analitik ve yapay zekada dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden SAS, Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) ile birlikte "Dijital Teknoloji Geliştiriciler" projesi kapsamında geleceğin meslekleri arasında yer alan veri analitiği uzmanı yetiştirmek amacıyla, "SAS® Yazılımı Sertifikalı Genç Profesyoneller" isimli bir online sertifika programı oluşturdu.

Söz konusu online sertifika programı, Türkiye'nin dijitalleşme sürecinde öne çıkmasını sağlayacak yetişmiş insan gücü açığının kapatılmasında önemli bir rol oynaması beklenen "Dijital Teknoloji Geliştiriciler" projesinin önemli bir ayağı olarak görülüyor.

Sertifika programının yüzlerce gencin veri analitiği alanında uzmanlaşarak, yeni bir kariyer fırsatı yakalamasını sağlamasına yol açması beklenirken, SAS yazılımlarını kullanmayı öğrenecek ve SAS sertifikası alacak olan gençler, veri analitiği uzmanı olarak SAS profesyoneli arayan şirketlerde çalışma fırsatı yakalayacak.

Sertifika eğitiminin online olması zaman ve mekan sınırını ortadan kaldırarak, bireylerin kendi programını oluşturmasına izin veriyor.

Online kayıt olduktan sonra SAS'ın akademik amaçlı programını indirecek olan öğrenciler e-öğrenme sınıflarında gerekli bilgileri edinecek, çevrimiçi web seminerlerinde ise; SAS uzmanlarına akıllarına takılan soruları sorabilecek, güncel bilgileri, ipuçlarını edinecek ve altın değerinde tavsiyeler kazanacaklar.

Programın tüm aşamalarını tamamladıktan sonra sertifika sınavına girecek olan öğrenciler, sınavı başarıyla geçmeleri durumunda sertifika almaya hak kazanacaklar. (Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Dijital Teknoloji Geliştiriciler' İçin Sas'tan Ücretsiz Online Sertifika Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement