Divarese'den Anneler Günü Özel Tote Bag - Son Dakika
Son Dakika Logo

Divarese'den Anneler Günü Özel Tote Bag

06.05.2026 00:00

Divarese, Eda Zamanpur'un tasarımıyla Anneler Günü'ne özel sınırlı sayıda tote bag sunuyor.

Divarese, Anneler Günü'ne yönelik ressam ve illüstratör Eda Zamanpur işbirliğiyle hazırladığı sınırlı sayıdaki "tote bag" projesini hayata geçirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Divarese'nin İlkbahar/Yaz 2026 koleksiyonundan ilham alınarak hazırlanan eskizler, Eda Zamanpur tarafından tasarıma dönüştürüldü.

Özel tasarım "tote bag"ler, Divarese'nin köklü ve zamansız estetik anlayışını yansıtıyor.

Divarese'nin estetik anlayışını yansıtan tasarımlar, annelere yönelik bir hediye seçeneği olarak sunulurken, 1-10 Mayıs'ta Divarese mağazalarından ayakkabı alışverişi yapan müşterilere söz konusu çantalar hediye ediliyor.

Anneler Günü kapsamında Divarese mağazalarında sunulan tasarımlar, alternatif bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Divarese'den Anneler Günü Özel Tote Bag - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement