Ekonomi Muhabirleri Derneği'nin "Altın Kalem" Ödülleri - Son Dakika
Ekonomi

Ekonomi Muhabirleri Derneği'nin "Altın Kalem" Ödülleri

Ekonomi Muhabirleri Derneği\'nin "Altın Kalem" Ödülleri

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD), "Altın Kalem EMD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" ile 2012 yılının en iyi ekonomi haberlerini ödüllendirecek.

12.02.2013 13:47

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD), "Altın Kalem EMD Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" ile 2012 yılının en iyi ekonomi haberlerini ödüllendirecek.

EMD'den yapılan açıklamaya göre, ekonomi gazeteciliğinde, bir gazetecilik örgütü tarafından verilen ilk ödül olan "Altın Kalem" ödülleri, gazete, dergi, televizyon, radyo, internet gibi herhangi bir yayın organında yayımlanan ekonomi alanındaki haber ve programları kapsayacak.

Ödüller, "gazete (haber/söyleşi), dergi (haber/söyleşi), ajans (haber), televizyon (haber/röportaj), radyo (ekonomi haberi ya da haber programı), internet gazeteciliği (ekonomi haberi/köşe yazısı), yerel medya

(gazete/ajans/dergi), yerel medya (tv/radyo), Özden Alpdağ Özel Ödülü ve Onur Kurulu Özel Ödülü" olmak üzere 10 alanda verilecek.

Jüri, ödüle aday çalışmaları değerlendirirken, yayınlanan haberin, röportajın, söyleşinin veya programın kamuoyunda tartışılması veya var olan bir süreçte değişikliğe yol açması kriterini dikkate alacak.

Ödüle aday eserlerin 1 Ocak-31 Aralık 2012 tarihleri arasında yayımlanmış olması gerekecek. Başvurular veya aday gösterme son süresi 8 Mart 2013 günü saat 17.00 olarak belirlendi.

Muhabir: Leyla Ataman Özel

Yayıncı: Hamdi Ateş - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ekonomi Muhabirleri Derneği'nin 'Altın Kalem' Ödülleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement