EMITT 2020 İstanbul'u Mona Lisa'yla buluşturuyor - Son Dakika
Ekonomi

EMITT 2020 İstanbul'u Mona Lisa'yla buluşturuyor

EMITT 2020 İstanbul\'u Mona Lisa\'yla buluşturuyor

Mona Lisa: Beyond The Glass sergisi, turizm fuarı EMITT ve HTC Vive iş birliği ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 30 Ocak – 2 Şubat'ta ziyaretçileriyle buluşacak.

27.01.2020 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mona Lisa: Beyond The Glass sergisi, turizm fuarı EMITT ve HTC Vive iş birliği ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 30 Ocak – 2 Şubat'ta ziyaretçileriyle buluşacak.

Katılımcılar; Google Earth VR aracılığıyla aynı zamanda Eyfel Kulesi, Kolezyum, Mısır Piramitleri ve Ayasofya gibi birçok yeri sanal gerçeklik (VR) gözlükleriyle ziyaret edebilecek.

Fuarda "Turizm 4.0" başta olmak üzere; dijitalizasyon, çevrim içi satışlar ve dijital pazarlama konuları da uzmanlarla konuşulacak.

2025'in sonuna kadar 90 milyar doları aşacağı tahmin edilen sanal gerçeklik pazarı; eğlence, eğitim, sağlık ve turizm gibi birçok alanda katma değer sağlamak amacıyla kullanılıyor. (Fotoğraflı)


Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi EMITT 2020 İstanbul'u Mona Lisa'yla buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.

  • Seçimlerden Sonra Fiyat Artışları Bekleniyor
    17:31 Seçimlerden Sonra Fiyat Artışları Bekleniyor

    Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu ve Eskişehir Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Ali Sefa Şen, yerel seçimler sonrası kemer sıkma politikalarında artış yaşanmasını beklediklerini söyledi. Şen, enflasyonun tek haneli rakamlara düşürülmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, seçimlerden sonra fiyat artışları olacağını tahmin ettiklerini belirtti.


Advertisement