Faruk Akbaş ile Sri Lanka'yı Keşfetmeye Ne Dersiniz? - Son Dakika
Ekonomi

Faruk Akbaş ile Sri Lanka'yı Keşfetmeye Ne Dersiniz?

Faruk Akbaş ile Sri Lanka\'yı Keşfetmeye Ne Dersiniz?

Gazella Turizm, Vietnam ile başlayan ve Kenya ile devam eden fotoğraf turlarına Hint Okyanusu'nun incisi Sri Lanka ile devam ediyor.

02.07.2012 16:36

Usta fotoğrafçı Faruk Akbaş önderliğindeki turlarda hem fotoğrafın incelikleri öğreniliyor ve nefes kesen kareler yakalanıyor hem de Sri Lanka'nın tapınaklarını ve renkli kültürünü keşfederek unutulmaz bir yaz tatili yaşanıyor.

Alışılagelmiş tur anlayışına farklılık getiren Gazella Turizm, heyecan verici turlarıyla gezdirmeye devam ediyor. Vietnam ve Kenya'nın ardından Sri Lanka'da gerçekleşecek olan usta fotoğrafçı Faruk Akbaş eşliğindeki üçüncü fotoğraf turu, Güney Asya'nın belgesellere konu olan doğasını fotoğraflama imkanı sunuyor. Sri Lanka'nın büyüleyici doğal yaşamını, tarihi tapınaklarını ve buda heykellerini keşfetmek isteyenler konuklar 18-26 Ağustos tarihleri arasında Gazella Turizm ile görsel bir şölen yaşıyor.

Ziyaretçiler, çiftlikteki fillerin doğal yaşamlarını fotoğraflarken Budist inanışın tarihi tapınaklarını ve buda heykellerinin gizemini de inceleyebilecek. Yala Ulusal parkındaki safarinin ardından flamingo, karabatak, sülün ve birçok kuş türünün yaşamından kareler alabilecek. Unesco Dünya Mirası olarak da sayılan ve koruma altına alınan Fort of Galle'yi de ziyaret ederek asıl kapısı liman olan kaleyi fotoğraflama fırsatı edinecek.

Sri Lanka turunda gün boyu gezecek olan katılımcılar, akşamları da gün içerisinde çektikleri fotoğrafları Faruk Akbaş ile birlikte değerlendirecekler. Her akşam düzenlenecek olan atölye çalışmaları ile gezginler her gün fotoğraf sanatına dair daha fazla bilgiye sahip olacaklar. Gezi sonunda foto-gezginler yaşamlarına unutulmayacak anılar kattıkları gibi kadrajlarında da ustalaştıklarını, çekimlerde maksimum keskinlik yakaladıklarını, daha güzel kompozisyonlar oluşturduklarını, çiçek veya böcek gibi yakın plan çekimlerinin reflekse dönüştüğünü görecekler.

Sri Lanka'nın mistik dünyasını ve doğal yaşamını konu alan turun ardından, Faruk Akbaş tarafından seçilecek olan en iyi fotoğraf çeşitli fotoğraf ve gezi dergilerinde yer alacak. 18-26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan turun fiyatı ise 1990 avro olarak belirlendi. Fotoğraf turlarına, fotoğraf ile ilgilenen ve başlangıç seviyesinin üstündeki herkes katılabiliyor. Sri Lanka turu hakkında detaylı bilgilere www.gazella.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Faruk Akbaş ile Sri Lanka'yı Keşfetmeye Ne Dersiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement