Gösterge Tahvilin Bileşik Faizi Güne Yükselişle Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gösterge Tahvilin Bileşik Faizi Güne Yükselişle Başladı

Gösterge Tahvilin Bileşik Faizi Güne Yükselişle Başladı
04.10.2012 10:06

Tahvil-bono piyasasında gösterge tahvilin bileşik faizi güne yükselişle başlayarak yüzde 7,67'den açıldı.

Tahvil-bono piyasasında gösterge tahvilin bileşik faizi güne yükselişle başlayarak yüzde 7,67'den açıldı.

Dün açıklanan eylül ayı enflasyon verilerinin beklentilere paralel gelmesi nedeniyle tahvil-bono piyasası üzerinde etkisi olmadığı gözlenirken, gösterge tahvilin bileşik faizi, akşam saatlerine doğru Suriye ile yaşanan gerilimin ardından görülen yükselişle günü yüzde 7,58'den kapatmıştı.

Tahvil-bono piyasasında Suriye ile yaşanan gerginlikle ilgili haber ve açıklamaların yön üzerinde belirleyici olacağını kaydeden analistler, ayrıca yurt dışında merkez bankaları faiz kararlarının da takip edileceğini belirtti.

Gösterge tahvilin bileşik faizinde yüzde 7,55 seviyesinin destek olarak takip edileceğini kaydeden analistler yüzde 7,80 seviyesinin ise direnç olduğunu belirtiyor.

Muhabir: Ümit Çevik

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Gösterge Tahvilin Bileşik Faizi Güne Yükselişle Başladı - Son Dakika


Advertisement