Hamdi Akın'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Hamdi Akın'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Açıklaması

Hamdi Akın\'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Açıklaması

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

14.07.2017 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı açıklama yaptı. Türkiye Cumhuriyeti'nin dönüm noktalarından 15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişimini, tarihe yakışır biçimde ortaya koyulan güçlü milli irade ve sağduyuyla bertaraf edilmesinin birinci yıldönümüne ulaşıldığını kaydeden, Akın, "Bu büyük badireyi Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında omuz omuza vererek çok kısa sürede atlattık. Yol göstericimiz cumhuriyetimizin en temel yapı taşı demokrasi oldu" dedi.

Geçen bir yıllık süreçte Akfen Holding olarak yatırım, hedef ve projelere hiçbir alanda ara vermeden devam ettiklerinin altını çizen Hamdi Akın, "Her zaman, her yerde demokrasi ve istikrarın savunucusu olduk, bu alanda hiçbir zaman taviz vermedik. Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğine duyduğumuz sonsuz güvenle işlerimize odaklanmayı ve bu ülke için değer yaratmayı sürdürdük. Gelecekte de milletimizin birlik ve beraberliğini sağlayan gücün hiçbir zaman tükenmeyeceğine inancımız tamdır. Bu güç, gelecek nesillerimizi de 15 Temmuz gibi hain olaylara karşı uyanık tutacaktır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne, bütünlüğümüz ve demokrasimiz için kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Hamdi Akın'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement