İmder'in Yeni Başkanı Halil Tamer Öztoygar Oldu - Son Dakika
Ekonomi

İmder'in Yeni Başkanı Halil Tamer Öztoygar Oldu

İmder\'in Yeni Başkanı Halil Tamer Öztoygar Oldu

Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği'nin (İMDER) yeni başkanı Halil Tamer Öztoygar oldu.

25.02.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği'nin (İMDER) yeni başkanı Halil Tamer Öztoygar oldu.

İMDER'den yapılan açıklamaya göre, İMDER'in 7.Olağan Genel Kurulu'nda, Kurucu Başkan Rızanur Meral'den görevi devralan ve 4 yıldır İMDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Cüneyt Divriş, koltuğunu Halil Tamer Öztoygar'a devretti.

İMDER'in yeni Başkanı Öztoygar, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, İMDER'in geçen dönemde temelini attığı eğitim faaliyetlerinin hız kesmeden sürdürüleceğini ifade etti.

Derneğin Cüneyt Divriş ile oldukça başarılı bir 4 senelik yönetim geçirdiğini anlatan Öztoygar, "Bu dönemde birçok projeye de imza atıldı. Nitelikli eleman, eğitim konusu, yerli imalat, kamu kuruluşların ile ilişkiler, fuarlar, kongreler İMDER'in öncelikli gündemleri arasında yer alıyor. Sektörün, en önemli sorunlarından biri olan nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla başlatmış olduğumuz '7 Bölge 7 Okul' projemizi önümüzdeki dönemde tamamlamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Öztoygar, bunun dışında eğitim alanında sektör adına kurmayı planladıkları eğitim portalıyla üyelerinin paylaşabilecekleri eğitim dokümanlarını ortak bir havuzda toplayıp okulların hizmetine sunacaklarını bildirdi.

Hizmet yeterlilik konusunda da atılan adımları devam ettireceklerini belirten Öztoygar "Bakanlıkla yeterlilik belgesi konusunda son aşamadayız. Yeterlilik belgesi kısa bir sürede yayınlanmış olacak ve bunlar da yayınlandıktan sonra daha kuralları olan, daha kaliteli bir pazar oluşacak" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İmder'in Yeni Başkanı Halil Tamer Öztoygar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement